19.01.2019, Miroslav Fuks

Duel proti Vyškovu nabídl devět branek

Duel proti Vyškovu nabídl devět branekDomácí přípravný duel FC Vysočina proti třetiligovému Vyškovu nabídl devět branek a množství neproměněných příležitostí. Domácí favorit zvítězil výrazně 6:3 (2:1), když jihlavské branky postupně stříleli Filip Novotný, Lukáš Zoubele, Alexandr Kuffour, Šimon Kupec, Petr Nerad a Ondřej Machuča.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 19.1.2019, 10:30, Na Stoupách
6:3
(2:1)
VyškovVyškov
 

Góly: Novotný, Zoubele, Kuffour, Kupec, Nerad, Machuča - Sečkář, Krejčí, Přerovský
Diváci: 100
FC Vysočina: I. půle: Veselý – Vaculík, Pedro, Chlumecký, Novotný – Šlein, Komárek – Křivánek, Zoubele, Javůrek - Klíma. II. půle: Godula – Hykel, Vedral, Mikuška, Kupec – Machuča, Komárek – Kuffour, Nerad, Preisler – Mašić.
 

Komentář

Kouč Radim Kučera do utkání nasadil dvě odlišné kombinované sestavy, kde z té druhé na poslední chvíli vypadl Šumský, tudíž celý duel odehrál Komárek. Ostatní fotbalisté absentovali z důvodů zdravotních, popř. měli ordinován trénink.

Vysočina šla do rychlého vedení, když už v 5. minutě vedla 2:0. Nejprve Javůrkův přetažený roh přistál přesně na hlavě Novotného a o chvíli později Novotný do křídla uvolnil Javůrka, jenž přihrávkou na malé vápno našel přesně z voleje střílejícího Zoubeleho. V dalších minutách se dvakrát střelecky neprosadil Klíma. Nejprve nedokázal přesně usměrnit ideální Vaculíkův centr z pravé strany a později při postupu na gólmana z pravé strany nepřekonal vyškovského brankáře. Do poločasu ještě nad břevno pálil Zoubele po oslovení od Javůrka. A tak se hosté těsně před poločasem dočkali snížení stavu, když jeden z hostujících hráčů skvěle přešel přes hráče v modrém a jeho Veselým vyraženým střelou usměrnil do sítě Sečkář – 1:2.

I vstup do druhého dějství jihlavskému celku vyšel. Na 3:1 zvýšil Kuffour, jenž do sítě dorazil gólmanem vyraženou střelu Mašiće po centru Presilera z levé strany. V témže prostoru se po rychlém brejku narodila i šťastná branka na 4:1, když Kupcův táhlý centr zapadl přesně pod břevno vyškovské branky. O pár minut později se Mašićova technická střela odrazila od tyče k Neradovi, jenž hlavičkoval přesně, ale z ofsajdového postavení. Tentýž středopolař se však branky hlavou dočkal chvíli poté, když jej na zadní tyči našel přesný centr Kupce – 5:1. Šestou branku mohl přidat Kuffour, ale sám před gólmanem jej neprostřelil. A tak se gólové radosti zase dočkali hosté, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Krejčí – 5:2. Vysočina znovu zabrala o gólový úspěch se neúspěšně pokoušel hlavou Vedral po Preislerově centr a Mašić po nahrávce Preislera. A tak přišel další vyškovský trest, když penaltu po Vedralově faulu proměnil Přerovský – 5:3. Vzápětí se však Vysočina dočkala půltuctu vstřelených branek, když Mašić nezúžitkoval šanci, ovšem o míč zabojoval, ve skluzu našel Machuču a ten mířil přesně k tyči – 6:3. Poslední šanci zápasu měl Komárek, jenž Kupcovu příhru poslal nad břevno.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu