11.03.2019, Miroslav Fuks

Jirka Klíma: Bod z Táborska je pro nás ztráta

Jirka Klíma: Bod z Táborska je pro nás ztrátaÚtočník Jiří Klíma v Táboře vstřelil důležitý úvodní gól zápasu 18. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, čímž si připsal svoji první jarní trefu. Bohužel, tolik potřebné vítězství neznamenala a favorizovaná Vysočina se v utkání musela smířit s jednobodovým ziskem. Jak náročný duel jihlavský hroťák viděl?

 

„Byl to hodně bojovný zápas, čemuž napovídalo i chladné a deštivé počasí. Věděli jsme, že to tak bude, protože domácí potřebují každý bod. Hráli jednoduchý fotbal, nakopávali míče a ve hře byla spousta soubojů. Myslím si, že jsme nehráli špatně, měli jsme tam řadu dobrých ofenzivních akcí. Jenom škoda, že jsme ke gólovému konci některou z šancí nedotáhli. Pak bychom se více uklidnili a věřím tomu, že bychom zde získali tři body. Chyba, že jsme špatně dostoupili odražený míč po standardce, a poté jsme inkasovali vyrovnávací branku snad ze třiceti metrů. Druhý poločas byl spíše bitvou. Trefili jsme břevno, měli jsme nějaké šance, ale je pravdou, že dvě velmi dobré možnosti měli i táborští. Domácí bod berou určitě, pro nás je to určitě ztráta. Chceme hrát o postup, tudíž takové duely na půdě zachraňujících celků potřebujeme zvládat za tři body. Je to škoda, protože šance jsme tu měli. Na druhou stranu je ještě hodně kol před náma. Věřím, že naše výkony půjdou jen nahoru.

Můžeš popsat svoji gólovou trefu i předchozí velkou příležitost?
Jejich obránci byli hodně nahoře, Naběhl jsem si, Javor mi poslal super balón za obranu a šal jsem z úhlu sám. Viděl jsem, že mne vedle stíhají obránci, tudíž jsem se soustředil na obstřel gólmana. Z úhlu to šlo kousek vedle. Škoda. Úvodní gól vzešel z kombinace na pravé straně, která ve vápně vedle k trochu náhodnému míči, dostal jsem se před obránce a z první jsem se snažil trefit bránu. Naštěstí to vyšlo

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu