13.02.2007, DENÍK - Ondrej Dudáš

Simr: Čekám na telefon

Simr: Čekám na telefonBrno - Táhlé jednání nebere konce. Útočník Pavel Simr zřejmě zamíří do Jihlavy až v létě. Dřív by kvůli operaci očí žlutý dres stejně nenavlékl. "Tenhle týden čekám na telefonát od lékařky ze Zlína. Je možné, že operaci podstoupím třeba už tuto středu. To ale znamená tři měsíce bez fotbalu," říká krutou realitu třiadvacetiletý brněnský útočník, který před dvěma lety vystřílel Jihlavě postup do nejvyšší soutěže.

 
Operaci se nedá vyhnout?

Stejně by do roka musela přijít, takže ji chci podstoupit co nejdřív.

Co vás přesně trápí?

U obou očí mám zvrásněnou rohovku. Horší je to u pravého oka, se kterým půjdu na operaci v nejbližších dnech. Druhé necháme zřejmě až na další zimní přestávku.

Netáhne se to nějak dlouho?

Tenhle týden by se to mělo vyřešit. Je klidně možné, že operaci podstoupím třeba už tuto středu. Čekám jen na telefonát lékařky ze Zlína, kde bych měl zákrok podstoupit.

Jak dlouho budete mimo hru?

Po čtrnácti dnech budu moci dělat všechno kromě fotbalu. Takže spíš vyklusávat a udržovat fyzičku. Do hry se můžu vrátit až po třech měsících.

Znamená to odklad vašeho příchodu na Vysočinu?

S panem Tulisem jsme probírali i možnost, že bych operaci podstoupil už jako hráč Jihlavy, jenomže kluby se stále ještě nedohodly. Podle mého názoru to ale dopadne až v létě. V tom případě věřím, že půjdu do prvoligového klubu.

Takže budete zatím i nadále trénovat s brněnskou juniorkou?

Jedná se o zimní přípravu, kde se nabírá fyzička. Na tom se nic nemění ani ve třetí lize. Horší už by to bylo se zápasy, ale do nich se na jaře asi stejně nedostanu.

Co říkáte na současný útok Jihlavy?

Důležité je, že se podařilo udržet Petra Faldynu, který by měl být na jaře klíčovým hráčem. Vedle něho by mohl hrát třeba mladý Rabušic, na kterého jsem slyšel samou chválu. Byla by to ideální dvojice - zkušený kanonýr a dravé mládí.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu