17.04.2019, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Máme za sebou tři velmi náročná, důležitá a rozdílná utkání. Jsem strašně rád, že mohu napsat, že důvěra, kterou jsem vůči hráčům naposledy deklaroval, se mi vrátila. Sedm bodů je slušný počin, nicméně po zápase ve Vlašimi převládá zklamání, protože těch bodů jsme měli mít devět. Bohužel, ve druhém poločase jsme selhali jak střelecky, tak defenzivně.

 

S předpověďmi a přáními je to vždy ošemetné. Pokud člověk vyslovuje nahlas nějaké přesvědčení, nebo nějaká přání ohledně budoucnosti, tak musí napjatě čekat, jak to dopadne. V úvahu přichází jen dva výsledky. Buď to dopadne tak, že si člověk může říct – „to jsem to trefil“, a nebo „to vypadám jako vůl“. Už jsem párkrát jak vůl vypadal, tak jsem rád, že tentokrát tomu tak úplně nebylo. 😊

Utkání s Varnsdorfem bylo fotbalově povedené. Po dlouhé době jsme tak mohli mít radost opravdu z celého utkání. Ne jen z výhry, ale i ze způsobu, jakým jsme k ní došli. V Hradci Králové jsme zvládli opravdu těžký a důležitý zápas. Škoda, že ve špatném počasí a na špatném stadionu se nehrál bůhví jaký fotbal. Nicméně utkání jsme odbojovali a skvěle ho takticky a defenzivně zvládli. Dopředu to nebylo úplně ono, slibné útoky jsme si vypracovali, ale nedotáhli jsme je do úspěšného konce. Vždy poslední nebo předposlední přihrávka nevyšla ideálně.

Poslední z trojice posledních zápasů ve mně zanechává velmi smíšené pocity. Po velmi dobrém prvním poločase jsme měli vést dva, tři nula. Jenže náš náskok byl pouze jednobrankový. Druhá půle nám nevyšla, ztratili jsme přesnost a tím nebezpečnost do útoku. Bohužel jsme začali vlažně hrát i do obrany. Domácí sice neměli šance, ale nebezpečných situací přibývalo. Přesto jsme si dvě až tři vyložené možnosti připravili. Jelikož jsme je neproměnili, došlo na trest. Je to pro nás opět velké poučení a do příště se musíme snažit utkání buď rozhodnout, nebo aspoň poctivě dohrát k výhře jedna nula. Hlavu vzhůru a hurá na Třinec. Musíme navázat na Varnsdorf!

FCV do toho!

Honza Staněk

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu