21.02.2007, Miroslav Fuks

Vysočina remizovala na půdě Českých Budějovic 1:1

Vysočina remizovala na půdě Českých Budějovic 1:1Fotbalisté FC Vysočina vezou z půdy prvoligových Českých Budějovic cennou remízu 1:1. Naši hráči do zápasu vstoupili velmi dobře a již v 10. minutě se díky trefě Faldyny ujali vedení. Domácí ještě do poločasu vyrovnali Táborským na konečných 1:1.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
přát., středa 21.2.2007, 15:00
1:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 35. Táborský – 10. Faldyna
Diváci: 0
Č. Budějovice: Miski - Kladrubský, Homoláč (55. Tischler), Horejš (55. Peroutka), Žižka (60. Gruber) - Poborský, Dvořák (46. Skála), Volešák (46. Adamec), Černý (46. Plocek) - Holenda, Táborský (46. Mrkvička).
FC Vysočina: Rzeszoto – Bartoš, Kadlec (62. Ditrich), Šourek, Cihlář – Veselý (46. Drga), Lovětínský, Vladyka (62. Gorol), Malínek - Faldyna (60. Rabušic), Svoboda (70. Šamánek).
 

Komentář

Zápas se hrál na přírodním travnatém povrchu v tréninkovém areálu Dynama. Kouč Bokša do úvodu nasadil očekávanou sestavu, v níž bylo jediným překvapením zařazení mladíka Cihláře na levý kraj obrany.
Hosté svého prvoligového soupeře v úvodu překvapili velkou aktivitou, ze které vzešlo hned několik gólových šancí. Jednu z nich dokázal v 10. minutě proměnit exbudějovický Faldyna po akci Malínka se Svobodou. V první části se hrál kvalitní fotbal a Vysočina v ní byla Dynamu více než vyrovnaným soupeřem. Přesto si naši hráči ve 35. minutě neodpustili chybu v rozehrávce, z níž vzešel brejk tažený výborně hrajícím Poborským a následné vyrovnání Táborského.
Do druhé části v našich barvách nenastoupil s tržnou ránou na hlavě Veselý, kterého nahradil Drga. Zároveň aktivitu převzali aktivitu domácí. Vysočině vázla rozehrávka a českobudějovičtí se dokázali dostat do několika brankových příležitostí, které však proměnit nedokázali. Rozhodnutí mohlo padnou v závěru zajímavého duelu. Nejprve Lovětínského tečovaná rána z 18ti metrů jen těsně minula branku Dynama a poté v nastaveném čase domácí zahrávali roh a jejich střelecký pokus trefil horní část břevna.
„Sehráli jsme kvalitní duel, který skončil po zásluze remízou. Zápas určitě odhalil naše přednosti, ale i nedostatky," řekl k zápasu asistent trenéra Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu