28.06.2019, Miroslav Fuks

Nabitý sobotní program FCV: Zbrojovka & Vladislav

Nabitý sobotní program FCV: Zbrojovka & VladislavFC Vysočina čeká nabitá sobota 29. června. Hlavní program bude představovat přípravná konfrontace proti jednomu z očekávaných favoritů nadcházejícího ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY – Zbrojovce Brno. Duel vypukne v 11:00 hodin v Zastávce u Brna. Jihlavský tým se poté přesune do nedaleké Vladislavy, kde od 15:00 hodin sehraje přátelské utkání proti místnímu oddílu, který nastupuje v okresním přeboru.

 

Tento zápas zapadá do programu oslav 90. let od založení TJ Vladislav. Vypukne už v 9:00 hodin miniturnajem mladších přípravek a poté duelem mladších dorostenců. Od 17:00 hodin, tedy po utkání prvních týmů, vyběhne stará garda FC Vysočina proti starším pánům Vladislavy. Jihlavský dres znovu obléknou Jiří Bartoš, Pavel Bartoš, Radek Sláma, Ivo Koníř, Jiří Malínek, Tomáš Kaplan, Ladislav Šebek, Marek Zúbek a další. Tečku za programem oslav obstará taneční zábava. Pro děti budou nachystány skákací hrady a pestré soutěže.

Jak hodlá kouč Radim Kučera rozložit porci minut mezi početný kádr? „Po zápase proti Zbrojovce se celý kádr přesune do Vladislavy. Každý z hráčů by měl nastoupit do obou utkání, přičemž při jejich minutáži přihlédneme k síle soupeře. Nadále bude scházet Samuel Šefčík, jehož zápasové nasazení omezuje zlomený nos. Kádr už opustil testovaný ruský útočník Daniil Lopatin.“

Připomeňme, že Brno v uplynulém ročníku II. ligy skončilo třetí v těsném závěsu za FC Vysočina. V následné baráži nestačilo na 14. celek nejvyšší soutěže - Příbram. Vzájemné konfrontace ve skončené sezóně dopadly odlišně. V důležitém ligovém startu jihlavský tým po výborném výkonu odvezl ze Srbské cenné tři body za výhru 1:3. Naopak v nic neřešícím posledním kole Vysočina schytala ostudný domácí debakl 1:6. V dosavadní letní přípravě Zbrojovka porazila 1:0 Zlín a podlehla 2:1 Opavě.

Aktuální složení kádru FC Vysočina pro letní přípravu:

Brankáři: Vejmola, Veselý, Kolář, Jágrik, Lancman
Obránci: Svoboda, Křišťál, M.Pavlík, Tijani, Tlustý, Vedral, Novotný, J.Pavlík
Záložníci: Javůrek, Vaculík, Šefčík, Zoubele, Smejkal, Lacko, Ritter, Mikuš, Novák, Beltran, Cupák
Útočníci: Jawo, Křivánek, Klobása

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu