01.07.2019, Miroslav Fuks

S FC Vysočina se začala připravovat trojice Srbů

S FC Vysočina se začala připravovat trojice SrbůFotbalisté FC Vysočina do třetího tréninkového týdne vstoupili náročným běžeckým tréninkem dnes podvečer na tartanu v areálu Na Stoupách. S týmem jej absolvovala trojice testovaných srbských fotbalistů - útočník Nikola Milošević a devatenáctiletí mladíci Igor Maksimović a Aleksander Trajković. Ve středu by měli nastoupit do přípravného duelu v Táboře proti Teplicím.

 

Nepřehlédnutelný hroťák Nikola Milošević (nar. 8.12.1996) je bez jednoho centimetru vysoký dva metry. Dosud nastupoval výhradně v Srbsku, přičemž v posledních dvou ročnících střílel branky za druholigový FK Bežanija. Syn slavného útočníka Sava Miloševiće nejlepšího střelce EURA 2000 a hráče Aston Villy, Parmy či Realu Zaragoza, má na svém kontě 110 startů v II. srbské lize, kde dosud zaznamenal 18 branek. V nejvyšší srbské soutěži nastoupil osmkrát za Mladost Lucani a Napredak Krusevac.

Drobný oenzivní záložník Igor Maksimović (nar. 31.7.1999) prošel srbskými mládežnickými reprezentacemi včetně posledního výběru U19, v němž nastoupil do 6 utkání a vstřelil 2 branky. Na jaře hostoval v druholigovém srbském FK Indjija a podzim 2018 odehrál v nejvyšší soutěži za FK Vozdovac.

Levý obránce Aleksander Trajković (nar. 5.11.1999) prošel Teleoptik Zemun a bělehradskými kluby Partizan, OFK a Lokomotiva.

  • fotografie z dnešního tréninku ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu