10.07.2019, Miroslav Fuks

FC Vysočina pojistil zkušenost a přivedl Jana Fortelného

FC Vysočina pojistil zkušenost a přivedl Jana FortelnéhoPo trase Sparta – Vlašim do Jihlavy doputovala další letní posila. Po Janu Pavlíkovi na roční hostování přichází dvacetiletý ofenzivní záložník Jan Fortelný, jenž se dnes zapojil do přípravy týmu kouče Radima Kučery. Český mládežnický reprezentant letní blok zahájil v „áčku“ Sparty, ovšem nyní se kluby dohodly na jeho přesunu na Vysočinu.

 

Jan Fortelný (nar. 19. ledna 1999) je ryzím odchovancem Sparty Praha. Několikrát nakoukl do kádru a přípravy prvního týmu, ale šanci v „áčku“ letenských v ostrém zápase nikdy nedostal. Ve sparťanském dresu nastoupil do 7 duelů UEFA Youth League, v nichž vstřelil 2 branky. Loni v létě odešel na hostování do druholigové Vlašimi, kde v uplynulém ročníku zasáhl do 21 druholigových duelů a vstřelil 2 branky.

FC Vysočina si zároveň v uplynulých dnech pojistil zkušenost. Působení v Jihlavě o další rok protáhne zkušený stoper Petr Tlustý. Ten na Vysočinu přišel už v lednu 2008 a je tak bezkonkurenčně nejdéle sloužícím hráčem v kádru. V dresu FCV si dosud připsal 256 ligových duelů.

Dvouletý kontrakt podepsal tahoun ofenzívy Lukáš Zoubele. Jihlavský ligový dres obléká od léta 2016 a už tak učinil 73x. Za uplynulý ročník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY byl zvolen 3. nejlepším hráčem soutěže a s třinácti góly byl nejlepším střelcem svého mužstva.

  • fotografie z prvního tréninku Jana Fortelného v FCV - TADY
  • aktuální rozhovor s Janem Fortelným na Ježour TV

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu