19.07.2019, Zuzana Michalková

U17 těsně podlehl prvnímu týmu Budišova

U17 těsně podlehl prvnímu týmu BudišovaU17 má za sebou první konfrontaci s dospělým fotbalem. Tým pod vedením kouče Kamila Průši se proti FC Budišov - Nárameč po prvních dvaceti minutách dostal zaslouženě do vedení díky individuální akci Fily. Utkání nakonec i přes veškerou snahu našich hráčů skončilo 2:1 (1:1) ve prospěch zkušenějšího týmu Budišova.

 
Budišov - NáramečBudišov - Nárameč
přát, čtvrtek 18.7.2019,  , sestřih
2:1
(1:1)
FC Vysočina U17FC Vysočina U17
 
Góly: 45., 74. - 17.Fila
Diváci: 0
FC Vysočina U17: Mašek (45. Janota) – Folejtar (65. Vítek), Jiřík, Homola, Krejčí – Křehlík (65. Miška) – Trojan (45. Buršík), Miška (45. Procházka), Fila (65. Trojan), Vítek (45. Farka) – Bulička (45. Jonáš)
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Odehráli jsme velmi slušné utkání. Pro všechny naše chlapce to byla jejich první konfrontace s dospělým fotbalem. Prvních pětadvacet minut jsme byli lepším týmem a určitě se dalo na naši hru koukat. Šli jsme do zaslouženého vedení po individuální akci Fily. V poslední minutě první půle jsme si nechali po rychlém protiútoku vyrovnat, což by se nám stávat nemělo. Ve druhé půli již byla naše hra pomalejší. I tak jsme si dvě tři velké šance vytvořili. V koncovce jsme bohužel nebyli přesní. Domácí zhruba čtvrthodinku před koncem vstřelili vítěznou branku, která padla po naší individuální chybě při rozehrávce u našeho pokutového území. I přes prohru hodnotím utkání velmi kladně. Všichni naši hráči získali cenné zkušenosti. Jsem rád, že se nikdo nezranil. Domácí hráče musím ocenit za jejich přístup a za jejich chování vůči našim hráčům!“, tolik slova kouče Kamila Průši.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu