10.08.2019, Miroslav Fuks

Juniorka se na divizní výhru proti Polné nadřela

Juniorka se na divizní výhru proti Polné nadřelaJuniorský tým se po 14 letech znovu představil v Moravskoslezské Divizi. A hned v dříve nemyslitelném okresním derby proti Polné! Jihlavští mladíci byli po celý zápas lepším celkem, ovšem v první půli několik šancí neproměnili a tak se radoval exjihlavský Marek Šerý. Vysočina svoji převahu gólově zúročila až ve druhém dějství, kdy postupně skórovali Esteban Beltran, Vojtěch Křišťál a Radek Křivánek - 3:1 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, sobota 10.8.2019, 10:15
3:1
(0:1)
PolnáPolná
 

Góly: 55. Beltrán, 59. Křišťál, 90+1. Křivánek
ŽK: 73. Šteffl – 39. Šerý, 67. Konrád, 88. Šimek
Rozhodčí: Marinč – Hudec, Vejtasa
Diváci: 300
FC Vysočina: Jágrik – M.Pavlík, Křišťál, Vedral, Trajković – Kolčava, Šteffl (90+2. Fofana) – Sargsyan (46. Časta), Beltran (87. Lát), Mikuš (76. Lokvenc) – Křivánek. Náhradníci: Lancman – Pavlas.
Polná: Konrád - Šimek, Sobotka, Holub, Pecina (84. Drápela), Haala, Urbánek, Bajer, Šerý (74. Voráč), Klíma, Rod.
 

Komentář

„Při úvodním utkání sezóny na nás byla znát nervozita. V úvodním dějství jsem si z naší strany představoval lepší výkon, když nám zejména vázl pohyb. Měli jsme problém s houževnatým a dobře organizovaným soupeřem a nedokázali jsme proměnit naše tři velké gólové příležitosti. A jak už to bývá, tak soupeř šel z ojedinělé šance do vedení, když skóroval po střele ze střední vzdálenosti. Do druhé půle jsme přeskupili sestavu, něco jsme si řekli, herně jsme se zlepšili a hlavně jsme dokázali skórovat. Zaslouženě jsme otočili skóre a další šance jsme nedokázali proměnit. Jsme rádi, že jsme úvodní utkání zvládli,“ řekl ve svém hodnocení trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu