13.08.2019, Miroslav Fuks

FC Vysočina na úvod MOL Cupu čeká derby v Humpolci

FC Vysočina na úvod MOL Cupu čeká derby v HumpolciFC Vysočina bude na úvod MOL Cupu cestovat jen něco málo přes třicet kilometrů. Ve středu 14. srpna se totiž v regionálním derby od 17:00 hodin představí na půdě divizního A.F.C. Humpolec. Jak se Jihlava vypořádá s ošidnou rolí velkého favorita?

 

Loňský nováček Moravskoslezské Divize, který se v aktuálním fotbalovém ročníku bude střetávat s juniorkou FC Vysočina, do 1. kola MOL Cupu postoupil z předkola, kde zvítězil 1:2 na půdě Žďáru nad Sázavou. V týmu trenéra Jana Kubíka lze nalézt hráče, kteří prošli mládežnickými či juniorskými týmy FC Vysočina – Daniela Šerého, Ivo Ujčíka, Jiřího Pikla, Ondřeje Tomoviče, Ondřeje Svobodu či Rudolfa Nermuta. V úvodním divizním kole v neděli zaváhal na svém stadiónu, když 1:2 podlehl dalšímu celku z Kraje Vysočina – Bystřici nad Pernštejnem.

Vysočina v pohárovém měření proti Humpolci ještě nikdy nenastoupila. Kouč Radim Kučera nadcházející duel MOL Cupu okomentoval na tiskové konferenci po skončení pátečního souboje proti Dukle Praha: „Hráči zápas jistě vítají, neboť o to méně se bude trénovat. Hodlám dát šanci jiným hráčům, kteří bojují o místo na hřišti, ale nechci sestavu úplně překopat. A už vůbec nechceme něco podcenit, protože potřebujeme v poháru postoupit do dalšího kola a potvrdit dobrý vstup do sezóny. Víme, že jsou takové zápasy proti soupeři z nižší soutěže ošemetné. Humpolec se bude chtít před svými diváky vytáhnout.

Vstupenky na středeční pohárový zápas lze zakoupit v on-line předprodeji ZDE.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu