12.08.2019, Miroslav Fuks

Tomáš Smejkal o tři roky prodloužil v FC Vysočina

Tomáš Smejkal o tři roky prodloužil v FC VysočinaJednadvacetiletý záložník Tomáš Smejkal nepochybně náleží k objevům v podzimní sestavě FC Vysočina. Jihlavský odchovanec a navrátilec z jarního hostování v Líšni figuroval ve všech dosavadních zápasech v základní jedenáctce a svými výkony si aktuálně vysloužil prodloužení smlouvy v FC Vysočina o tři roky!

 

„Jsem velice rád, že nám dal Tomáš svými výkony důvod nabídnout mu novou smlouvu a že jsme se na ní rychle domluvili. Dlouhodobý kontrakt si zasloužil nejen výkony v zápasech, ale také přístupem k tréninku. V uplynulém roce šel hodně do sebe a začal pracovat pro celý tým, což vedlo k tomu, že mu spoluhráči začali věřit. Velký progres naznačil už v zimě, kdy ho zabrzdilo zranění, ale i díky němu dostal herní vytížení v Líšni. Teď se konečně prosadil i u nás, dostal důvěru, ale nesmí polevit. Je jen na začátku cesty k úspěchu a základní sestava by ho neměla uspokojit. Skvělé je, že se do základní sestavy prosadil náš další odchovanec,“ okomentoval podpis smlouvy ředitel klubu Jan Staněk.

Tomáš Smejkal (nar. 7.7.1998) s fotbalem začínal v brněnských Židenicích a v žákovském věku prošel vícero brněnských klubů. Do Jihlavy se přesunul na podzim 2013 do týmu U16. Po skončení dorostenecké kategorie zaujal na podzim 2017 výbornými výkony v juniorském týmu, které jej vynesly do kádru prvoligového týmu trenéra Ivana Kopeckého. Ten mu dokonce na počátku prosince 2017 první příležitost v nejvyšší soutěži, když na posledních pět minut nastoupil na Slovácku. Pod koučem Svědíkem se však do užšího kádru „áčka“ prosadit nedokázal a nastupoval za juniorku. V únoru letošního roku odešel za herním vytížením do Líšně, kde dobrými výkony pomohl k historickému vítězství v MSFL a postupu do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V létě se do Jihlavy vrátil a svojí hrou si řekl o místo v základní sestavě.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu