21.09.2019, Miroslav Fuks

Vysočina nastoupí v dresech Charity i s Tvou jmenovkou!

Vysočina nastoupí v dresech Charity i s Tvou jmenovkou!Stále je v nabídce dostatek speciálních dresů, které mohou ve veledůležitém domácím utkání proti Pardubicím nést tvoje jméno či přezdívku! Za exkluzivní dres zaplatíš jen 1.500 Kč a po utkání ti jej osobně předá hráč FC Vysočina! Celá částka přitom poputuje klientům Oblastní charity Havlíčkův Brod a Jihlava. Neváhejte, podpořte charitativní projekt a získejte výjimečný dres FCV! Rezervace přijímáme nejpozději do pátku 26. září.

 

Inspiraci FCV poskytl obdobný projekt českobudějovického Dynama.

Dej hráči vlastní jmenovku!

Jakýkoliv fanoušek Vysočiny si může unikátní dres pořídit a podpořit tak činnost Charity! Punc exkluzivity dodává fakt, že libovolný hráč FCV může do zápasu proti Pardubicím nastoupit v dresu se jmenovkou, kterou fanoušek, jenž dres v předprodeji zakoupí, sám vybere!

Tak třeba Stanislav Klobása utkání odehraje se svým oblíbeným číslem 15, pod nímž však může být umístěna jmenovka například „TONDA“. Kanonýr Vysočiny pak pomyslnému Tondovi dres po utkání osobně sám předá. Cena jedinečného dresu s libovolnou jmenovkou činí jen 1.500 Kč a celá částka poputuje na konto Charity! Zájemci si dres mohou rezervovat na telefonním čísle 607 628 868 či e-mailu fuks@fcvysocina.cz. Své rezervace mohou zasílat nejpozději do pátku 26. září 2019.

K pondělí 23.9. jsou volná tato čísla dresů: 2, 6, 7, 16, 18, 20, 22, 23, 27, 30 a 93.

Reklama na originálním dresu!

Prodej unikátních dresů se jmenovkami fanoušků nebude představovat jediný zdroj pomoci klientům Oblastních charit Havlíčkův Brod a Jihlava. Tato originální trika nabídnou reklamní plochy na hrudi, zádech i ramenou, které regionálním firmám za velmi výhodných podmínek umožní jedinečné zviditelnění na ligových dresech FC Vysočina! Navíc v atraktivním duelu, který bude s velkou pravděpodobní v přímém přenosu přenášet ČT Sport. Zisk z prodeje těchto reklam opět poputuje na podporu konkrétních služeb Charity!

Firmy, jež by měly o tyto reklamních plochy zájem, mohou kontaktovat marketingového manažera Miroslava Fukse – tel.: 607 628 868, e-mail: fuks@fcvysocina.cz. Ceny se pohybují na velmi vstřícné úrovni od 5.000 do 15.000 Kč.

O Charitě Česká republika

Charita pomáhá všem, kdo pomoc potřebují bez ohledu na barvu pleti nebo národnost. Pomáhá chudým, opuštěným, nemocným, starým, tělesně, mentálně, psychicky či zdravotně postiženým, bezdomovcům, matkám v tísni, opuštěným a týraným dětem, utlačovaným menšinám nebo třeba lidem postiženým katastrofami. Prostě všem, kteří se ocitnou v jakékoliv nouzi.

V rámci důležitého duelu proti Pardubicím se spojíme s Oblastními charitami Havlíčkův Brod a Jihlava, s jejichž pomocí podpoříme tři konkrétní charitní záměry - sportovní program v zařízení Adapta Jihlava a také službu ŠIPKA a Charitní domov, které spadají pod Havlíčkův Brod.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu