29.09.2019, Miroslav Fuks

Radim Kučera: Některé individuální výkony mne nepotěšily

Radim Kučera: Některé individuální výkony mne nepotěšilyVysočina se opět přesvědčila, že na Žižkově se hraje těžce. Do Prahy přijela s jasným cílem po dvou venkovních porážkách znovu získat body ze stadiónu soupeře a to se jí nakonec podařilo. Byl s bodem spokojen i jihlavský kouč Radim Kučera?

 

Remíza je asi vážně zasloužená. Myslím si, že obě mužstva k zápasu přistoupila hodně zodpovědně z hlediska pracovitosti, nasazení a zarputilosti. Naopak jsem ve hře neviděl moc fotbalovosti, bylo to hodně upracované. Viděli jsme mnoho souboj a faulů. Každý hráč měl strašně málo prostoru. V naší hře jsme střídali horší pasáže s lepšíma. Musím říci, že některé individuální výkony mne moc nepotěšily a dovedu si představit, že by mohly být lepší. Chtěli jsme ze Žižkova odvézt minimálně bod, což se nám podařilo. Zvlášť když jsme 1:0 prohrávali a víme, jak nepříjemný soupeř současná Viktoria je. Každý zápas venku je těžký, zejména ve specifickém prostředí žižkovského stadiónu.

Domácí navíc po dvou prohrách v řadě potřebovali bodovat...
Bylo vidět, že Žižkov šel za vítězstvím. Hráli nátlakově, bojovali. Mrzí mne však, že se domácí snažili snad čtyřikrát dojít pro penaltu. Ta podle mne v žádném z případů nebyla.

Z obou stran po utkání zaznívaly nářky nad stavem trávníku na Žižkově...
Terén byl složitý, hráči obou týmů klouzali. Na hráče jsem apeloval, aby byli kvalitně obutí. Pokud by se tak nestalo, tak jsou vystaveni pokutám. Přestože nastoupili v kolíkách, tak jsme viděli mnoho situací, které ovlivnil terén. Dle sdělení domácích je problém v terénu, jehož podloží nedrží pohromadě. A ke všemu je hřišti hodně vytěžováno.

Bylo možné pozorovat stopy únavy po středečním náročném poháru proti Spartě?
Měli jsme hodně velký časový prostor na to, abychom zregenerovali a odpočinuli si. Navíc někteří hráči ve středu nehráli. Možná by se dalo hovořit o dílčí únavě, pokud bychom na Žižkově hráli o den dříve. Ale v neděli jsem žádný problém z hlediska únavy neviděl.

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenérů Radima Kučery a Zdeňka Haška z tiskové konference přinášíme slova střelce posledních dnů Tomáše Smejkala.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu