01.11.2019, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc září jste zvolili Lamina Jawa

Hráčem FCV za měsíc září jste zvolili Lamina JawaTradiční anketa FC Vysočina o „Hráče měsíce“ opět poznala nového vítěze! Za měsíc říjen vystoupil na pomyslný piedestal v očích fanoušků čtyřiadvacetiletý Lamin Jawo! Gambijský útočník v Jihlavě působí od ledna letošního roku a na podzim se v jihlavském dresu výrazně prosazuje. Dařilo se mu již v září a ve třech říjnových duelech zaznamenal tři důležité branky do sítě Sokolova a Pardubic.

 

Druhou příčku obsadil střední záložník Jan Fortelný, jenž za Jawem zaostal o pouhých sedm bodů. Třetí příčku bere ofenzivní záložník Tomáš Smejkal, jenž potřetí v řadě obsadil v měsíčním hlasování pozici v elitní trojici.

Pořadí ankety Hráč měsíce za říjen 2019:

1. Jawo Lamin 225 b., 2. Fortelný Jan 218 b., 3. Smejkal Tomáš 192 b., 4. Vejmola Luděk 110 b., 5. Tlustý Petr 98 b., 6. Vaculík Lukáš 87 b., 7. Tijani Mohamed 65 b., 8. Lacko Matúš 53 b., 9. Pojezný Karel 43 b.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu