17.12.2019, Miroslav Fuks

FCV byl znovu vidět nejen na fotbalových hřištích! I v roce 2019

FCV byl znovu vidět nejen na fotbalových hřištích! I v roce 2019Nejen fotbalem živ je člověk! Z pohledu FC Vysočina to platí bezezbytku, neboť jihlavský klub se dlouhodobě snaží vnímat dění kolem sebe, myslet na druhé a aktivně pomáhat tam, kde je to třeba a možnosti klubu či časová vytíženost hráčů to umožňuje. Fotbalisté navíc plní četné marketingové povinnosti. I končící rok 2019 byl v tomto ohledu dost plodný. Ostatně, posuďte sami.

 

Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina! - dlouhodobý projekt, díky kterému mají prakticky při každém utkání členové regionálních fotbalových klubů jedinečnou možnost prohlédnout si zázemí jihlavského stadiónu, zeptat se na cokoliv představitele klubu a vstoupit před utkáním na ligový trávník.

Permanentky pro nejlepší střelce – FC Vysočina navázal užší spolupráci se sdružením Malá kopaná Jihlava. Součástí spolupráce se stalo předání permanentních vstupenek pro nejlepší střelce jednotlivých jihlavských lig v malé kopané. V zimě valnou hromadu MKJ navštívil Filip Novotný a v létě se předání muselo obejít bez účasti zástupce FCV.

Besedy s vedením – v roce 2019 se uskutečnily dvě besedy s ředitelem klubu Janem Staňkem, kterého v únoru doplnit kouč Radim Kučera a v říjnu asistent trenéra Josef Mucha.

Turné FC Vysočina po školách – od září 2015 jsme navštívili už přes dvacet základních škol našeho regionu! V roce 2019 proběhlo sedm takových autogramiád.

Fashion Market – fotbalisté FC Vysočina věnovali své okoukané oblečení či dokonce kopačky do dobročinného prodeje v rámci akce Fashion Market, který zorganizoval Citypark ve spolupráci s Nemocnicí Jihlava v sobotu 16. března.

Sportovec Jihlavska - Divadelní sál jihlavského DKO hostil 21. března slavnostní vyhlášení již 19. ročníku ankety o nejlepšího sportovce okresu Jihlava za rok 2018. Fotbalisté FC Vysočina se dočkali hned trojího ocenění! V hlavní kategorii bral mezi jednotlivci bronz záložník Lukáš Zoubele a první tým fotbalistů FC Vysočina se umístil v pětici nominovaných kolektivů. Dívčí tým pak triumfoval v čtenářské anketě o sportovní kolektiv roku!

Jarní úklid - Fotbalisté FC Vysočina se 9. dubna věnovali intenzivnímu jarnímu úklidu oblíbené lokality Březinových sadů od sportovního areálu Na Stoupách až po jihlavský amfiteátr. Zapojili se do něj nejen profesionální fotbalisté, ale i hráči juniorky, dorosteneckých výběrů, členové příslušných realizačních týmů a ředitel klubu Jan Staněk

Vysočina děkuje! - FC Vysočina 3. května v rámci duelu s Viktorií Žižkov vzdal hold příslušníkům Armády České republiky. Po úvodním slavnostním nástupu došlo k předání daru fotbalistů ve výši 15.000 Kč na činnost Vojenského fondu solidarity.

FCV Cup partnerských firem - turnaj v malé kopané, jehož II. ročník proběhl v areálu stadiónu 17. května. Zvítězil tým Služeb města Jihlavy.

Nábor do přípravek - uskutečnil se 29. května. Společně se svými rodiči, prarodiči či sourozenci na něj dorazilo zhruba čtyřicet chlapců dívek z ročníku 2012 až 2014.

Darujte dětem plyšáka – pro děti, které se zúčastnily tradičního Sportovního dne pro handicapované děti, znovu proběhla tato akce, jež se setkala s velkým ohlasem.

Sportovní den pro handicapované děti - už osmnáct let trvá spojení FC Vysočina se Základní školou speciální a Praktickou školou Jihlava. Jihlavský klub 21. května tradičně poskytl organizační a materiální záštitu pro velmi vydařený sportovní den pro žáky této školy.

Návštěva Městkého útulku Jihlava – jednou za čas kustod Libor Kuchyňa vytřídí dále nepoužitelné rozbité míče. Nikdy se nevyhazují, ale darují se zvířatům. Minule putovaly do ZOO, tentokrát jsme se rozhodli navštívit Městský útulek pro opuštěná a nalezená zvířata Jihlava. Míče opuštěným psům osobně předal trenér brankářů Josef Hanzálek, který nejen že si prošel celý areál, ale také si na hodinku jednoho z opuštěných pejsků půjčil a pořádně ho vyvenčil.

Narozeniny Vodního ráje – bývalí i současní hráči FC Vysočina klub reprezentovali 15. června na II. ročníku sportovně-společenského turnaje v plážovém volejbalu v areálu Aquaparku Vodní ráj v Jihlavě.

FC Vysočina Cup - turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava, jeho partnerem a spoluorganizátorem je FC Vysočina. Dne 6. června jej ovládli žáci ZŠ Evžena Rošického.

Dětská fanzóna - Dne 25. srpna si vydařenou premiéru odbyla Dětská Fanzóna FC Vysočina! Ve vyhrazené části sektoru B5 přivítala první desítky dětí, které si užily zajímavý program, vyzkoušely si fotbalové fandění a odnesly si z utkání nejen dárečky, ale hlavně jedinečné zážitky!

Přivítání ve školním roce - žáci a žákyně šesté, sedmé, osmé a deváté sportovně zaměřené třídy při ZŠ Evžena Rošického se dočkali tradičního překvapení v podobě návštěvy Petra Tlustého a Mohameda Tijaniho. Ti je nejen pozdravili, ale předali jim plakáty, podepsali všechno možné a došlo i na společného fotografování.

Kde bydlí Ježour? – podzimní akce pro děti z mateřských školek na Jihlavsku.

Víkend otců - uskutečnil se 13. září v rámci utkání proti Chrudimi a ve spolupráci s Rodinným zábavním parkem Robinson znovu nabídl pestré menu, které navíc bylo podpořeno vítězstvím domácího celku.

Aukce dresů pro Dětské centrum Jihlava - na webu sportovniaukce.cz proběhla charitativní aukce originálních hraných dresů FC Vysočina, v nichž získali 2. příčku ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE v ročníku 2018/2019 a poté absolvovali baráž o postup do nejvyšší soutěže. Kompletní výtěžek aukce byl věnován dětem v Dětském centru Jihlava.

Charitní dres FC Vysočina - fotbalisté bitvu proti Pardubicím odehráli v netradičních dresech s dominantním logem Charity Česká republika. Modrá trika nesla též loga sponzorů zápasu a pod čísly všech hráčů figurovaly jmenovky fanoušků, kteří si daný dres zakoupili. Přítomní majitelé dresů si cenné kousky do svého šatníku převzali po utkání přímo od hráčů. Celkový výtěžek charitativního projektu ve výši 66.000 Kč byl rovným dílem rozdělen mezi Oblastní charity Havlíčkův Brod a Jihlava.

Společenský večer FC & FKM Vysočina - prostory Hotelu Gustav Mahler 29. prosince hostily III. společenský večer FCV a vyhlášení nejlepších hráčů za rok 2019.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu