31.01.2020, Miroslav Fuks

Náročná sobotní prověrka Na Stoupách – proti Pardubicím

Náročná sobotní prověrka Na Stoupách – proti PardubicímV sobotu 1. února na sebe narazí dva nejlepší celky aktuálního ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY a tradiční soupeři v přípravném období – FC Vysočina a FK Pardubice. Zajímavý duel dvou aspirantů postupu do nejvyšší soutěže vypukne na umělé trávě v areálu Na Stoupách v 11:00 hodin.

 

Vzájemný ligový duel obou celků ještě máme v živé paměti. Vysočina na domácí půdě oblékla speciální charitní dresy a první poločas veledůležitého duelu jí vyšel fantasticky. Dvěma brankami Lamina Jawa a jednou trefou Matúše Lacka vedla 3:0! Jenže ve druhém dějství dvakrát inkasovala a o tříbodový zisk se strachovala až do konce zápasu – 3:2.

Trenérský tým FCV už v týdnu naznačil, že tentokrát někteří hráči odehrají větší porci minut. „Je to tak. V brance tentokrát nastoupí Vejmola a volno dostanou mladíci Pojezný a Ritter, stejně tak i rekonvalescent Zoubele, který však již trénuje naplno. Dorostenec Shudeiwa, který za nás hrál v posledním duelu v Benešově, se vrátil k dorostu U19. Do zápasu půjdeme se sedmnácti hráči a sestavu hodláme protočit. Čeká nás náročná prověrka a cenné porovnání s týmem, který s námi hraje o přední příčky II. ligy. Pořád jsme ale ve fázi, kdy budeme především zkoušet. Rozhodně se nedá říci, že by nám krystalizovala základní sestava. Vždyť teprve v tomto týdnu ukončujeme hrubou kondiční fázi přípravy. V příštím týdnu začneme do tréninku zařazovat taktické, rychlostní a dynamické prvky,“ řekl nejen k nadcházejícímu kouč Radim Kučera.

Jihlavský lodivod se vyjádřil i k mladíkovi Vojtěchu Křišťálovi: „Do našeho kádru se zařadil až poté, co absolvoval zkoušku ve slovenském Komárně. Odtud se předčasně vrátil, neboť jej zabrzdilo onemocnění, a poté dostal šanci v naší přípravě. Těší nás, že se jeví velice dobře a potvrzuje své podzimní výkony v dresu divizní juniorky. Jeho výhodou je, že je využitelný na dvou postech. Zatím s námi zůstává a uvidíme, jak se jeho výkonnost bude dále vyvíjet.“

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu