13.02.2020, Miroslav Fuks

Využijte tradiční projekt „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“

Využijte tradiční projekt „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“FC Vysočina nadále pokračuje s lákavou a hojně využívanou nabídkou pro regionální kluby - s projektem „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“. Vypravte na zápas FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY autobus, získejte ZDARMA vstupenky na tribunu, využijte exkluzivní možnosti prohlídky útrob stadiónu, projděte se po ligovém trávníku a zeptejte se na cokoliv představitele klubu!

 

"Tento projekt běží už od jara 2013 a dosud ho využilo více než čtyřicet klubů z celé Vysočiny. Pro trvalý zájem s ním pokračuje i na jaře 2020," informoval marketingový manažer klubu Miroslav Fuks.

Jak této jedinečné možnosti využít? Vyberte si některé z jarních utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, co nejdříve potvrďte svůj zájem a vypravte na zápas autobus (či jiný dopravní prostředek) s minimálním počtem 20 malých i velkých zájemců o ligový fotbal. Předem upozorňujeme, že při každém utkání jsme takto připraveni uvítat pouze jeden regionální klub. Na základě zájmu vytvoříme pořadník tak, aby se postupně dostalo na každý klub, jenž projeví zájem.

Kontaktní osoba: Miroslav Fuks – marketingový manažer FC Vysočina, tel.: 607 628 868, e-mail: fuks@fcvysocina.cz.

Přehled (termíny mohou doznat změn ve vazbě na TV přenosy ČT Sport) ligových zápasů FC Vysočina v lize - ZDE.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu