21.02.2020, Miroslav Fuks

Předposlední duel přípravy FCV: doma s Vlašimí doma

Předposlední duel přípravy FCV: doma s Vlašimí domaTým kouče Radima Kučery v sobotu 22. února od 11:00 hodin nastoupí do předposledního přípravného duelu před výkopem ligového jara. FC Vysočina se střetne proti druholigovému FC Sellier&Bellot Vlašim, přičemž utkání bude sehráno na přírodním trávníku hlavního stadiónu v Jiráskově ulici.

 

Zatímco v posledních třech zimních duelem proti třetiligovým soupeřům Vysočina prostřídala množství hráčů a dostalo se i na členy kádru dorostu či juniorky, tak proti Vlašimi tomu bude jinak. „Pomalu se nám začne krystalizovat sestava na ligové zápasy. Někteří hráči odehrají větší porci minut, než jiní. Rozhodně znovu nastoupí nové posily našeho kádru – křídelník Luis Arroyo a stoper Waly Diouf. Dva další exotičtí cizinci v našem týmu - Estebana Beltrán a Chok Dau – se k týmu připojili až dnes, tudíž místo utkání absolvují kondiční běh. Zároveň stále platí, že některé stabilní členy kádru budeme postrádat ze zdravotních důvodů,“ řekl před sobotním duelem kouč Radim Kučera.

Duel s Vlašimí v listopadu obstaral domácí loučení s ligovým podzimem a šlo o opravdu vydařenou derniéru – 4:1. Odveta proběhne až v polovině května, tudíž nic nebrání sehrání kvalitní prověrky v závěru aktuálního zimního přípravného bloku. V něm Vlašim deklasovala Písek a Živanice, porazila Admiru Praha a Štěchovice. Porážku si připsala s Mladou Boleslaví, Duklou Praha a naposledy v regionálním derby s Benešovem. Středočechy vede exjihlavský kouč Daniel Šmejkal, který ve svém týmu v tomto týdnu přivítal novou posilu – hosta z Bohemians a bývalého krajního záložníka FCV – Jana Závišku.

Zápas můžete sledovat živě na Youtube

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu