22.02.2020, Miroslav Fuks

Vysočina Vlašim přestřílela i v závěru přípravy

Vysočina Vlašim přestřílela i v závěru přípravyPředposlední přípravný duel FC Vysočina v zimní přípravě byl sehrán na přírodním trávníku hlavního stadiónu. Domácí celek nastoupil proti druholigové Vlašimi, kterou porazil podobně výrazně, jako v závěru podzimní ligové části. Středočeši z Jihlavy nakonec odjeli s porážkou 5:1 (2:1), když se dvakrát trefil Luis Arroyo a po jedné brance přidali Lukáš Vaculík, Lukáš Zoubele z penalty a Vojtěch Křišťál.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 22.2.2020, 11:00, záznam
5:1
(2:1)
VlašimVlašim
 

Góly: 23. Vaculík, 40. a 61. Arroyo, 67. Zoubele z pen., 77. Křišťál – 9. Januška
Rozhodčí: Denev – Hájek, Preifer
Diváci: 100
FC Vysočina: Veselý (46. Vejmola) – Křišťál, Diouf (70. Pojezný), Tlustý, (46. Vedral), Javůrek (70. Novotný) – Vaculík, Lacko – Arroyo, Zoubele, Rezek (70. Svoboda) - Klobása (30. Koubek). Náhradníci: Ritter
Vlašim: Bačkovský (46. Řehák) – Hašek, Štochl (46. Blecha), Broukal, Svoboda – Záviška, Breda, Průcha, Januška (46. Dias) (60. Sváta), Frizoni (46. Kadlec M.) – Diamé (46. Jakubov).
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

Kouč Radim Kučera postrádal Fortelného, Smejkala, Mikuše, Šimka, Beltrána a též čerstvou akvizici Choka.

Vysočina byla v první půli aktivnějším celkem a více držela míč, ovšem měla velké problémy s brejky Vlašimi. Ty nejčastěji táhl po pravé straně exjihlavský rychlík Záviška, u jehož průniku se zrodila i úvodní branka zápasu. Brejk v 9. minutě zakončil Januška. Vysočina se tlačila za vyrovnáním, ale dvě střely Klobásy a jedna Arroya ze střední vzdálenosti k úspěchu nevedly. Modří se branky dočkaly ve 23. minutě, kdy vlevo unikl Rezek, předložil do vápna ideální míč Arroyovi a ten byl faulován. Ke značce pokutového kopu se postavil Vaculík, ovšem Bačkovský jeho střelu dokázal vyrazit. Pouze však před domácího zkušeného exekutora, jenž neměl problém z dorážky vyrovnat. Vedení na vlašimskou stranu mohl strhnout zpět Záviška, jenž unikl obraně, ale sám před Veselým zakončil vedle. Na druhé straně měl na noze branku Klobása po výborném Zoubeleho presinku, jenž ve vyložené šanci Bačkovského neprostřelil. Na druhé straně zase po rohovém kopu pálil jen do břevna Hašek. Branku chtěl vstřelit i Zoubele, který pálil nad po Křišťálově nahrávce. Vysočina tak šla do vedení až ve 40. minutě, kdy Javůrek poslal do vápna přesný centr na hlavu Arroya – 2:1. Chvilku před půlí se po oslovení od Javůrka do míče krásně opřel Rezek, ale Bačkovský balón vytěsnil nad břevno.

Ve druhém dějství se neujaly střely Zoubeleho či Koubka ze střední vzdálenosti. Neujal se ani křídelní průnik Zoubeleho, který volného spoluhráče nenalezl nebo předtím na druhé straně střela Diamého, která našla náruč připraveného Vejmoly. Skóre se změnilo po hodině hry, kdy Zoubele vyslal do křídla Arroya, jemuž vlašimský bek kulatý nesmysl připravil do ideální střelecké pozice a Ekvádorec se trefil nechytatelně k zadní tyči – 3:1. Ö pět minut později to bylo už 4:1, když Rezek drze pronikl do vápna a byl faulován. Míč si tentokrát vzal Zoubele a bezpečně proměnil. Po rohovém kopu měl velkou šanci Koubek, ale z malého vápna zakončil nedůrazně. Pátá branka ve vlašimské síti se uradila ve . minutě, kdy po levém křídle unikl Novotný a na penaltu předložil míč volnému Křišťálovi, který se trefil přesně k pravé tyči – 5:1. V 80. minutě měl po Záviškově přihrávce vyloženou šanci Blecha, ale Vejmola jej skvěle vychytal.

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom pozápasového komentáře asistenta trenéra Josefa Muchy přinášíme slova zkušeného Lukáše Zoubeleho.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
9.kolo | Vlašim - FC Vysočina | 0:1
21.kolo | FC Vysočina - Vlašim | 3:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu