24.02.2020, Miroslav Fuks

Filip Vedral bude na jaře hostovat ve Vlašimi

Filip Vedral bude na jaře hostovat ve VlašimiFilip Vedral, dvaadvacetiletý odchovanec FC Vysočina, stráví jaro na hostování v druholigové Vlašimi. Urostlý stoper do Sellier&Bellot odchází za pravidelným herním vytížením. Ve středočeském klubu, který přezimuje na 14. příčce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY a vede jej exjihlavský trenér Daniel Šmejkal, ho čeká 14 náročných záchranářských bitev.

 

„Filip pro svůj fotbalový rozvoj potřebuje pravidelně hrát. Momentálně v tomto ohledu vidíme větší možnost ve Vlašimi. Nechceme, aby se stalo, že bude v našem kádru třetí stoper a dostane se na hřiště ve dvou zápasech. Myslíme si, že kvalitu na to, aby ve Vlašimi odehrál vše, jednoznačně má,“ okomentoval Vedralovo hostování ředitel klubu Jan Staněk.

Filip Vedral (nar. 26.4.1997) se v FC Vysočina hlásil už v šesti letech na trénincích přípravek. Do kádru „áčka“ byl poprvé zařazen v lednu 2017, po čemž následovalo vydařené jarní hostování v třetiligovém HFK Olomouc. Na podzim 2017 setrval v prvoligovém kádru a jaro 2018 opět odehrál na hostování – v divizní Polné. V ročníku 2018/19 se dočkal debutu za první tým ve II. lize a během půldruhé sezóny nastoupil do 20 utkání ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE včetně jednoho duelu baráže. Za juniorku si připsal 39 startů v Juniorské lize a 9 na podzim v Divizi.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu