10.03.2020, Redakce

Představujeme partnera FCV: PLASTIKOV

Představujeme partnera FCV: PLASTIKOVMezi tradiční partnery FC Vysočina náleží společnost PLASTIKOV, s.r.o., která byla založena již v roce 1994. Zprvu se firma zabývala zakázkovou výrobou a montážemi zámečnických prvků pro stavebnictví, jako jsou schodiště, zábradlí, rampy, dveře, vrata a doplňkově i montážemi stínící techniky.

 

Vzhledem k výrobním specifikám tohoto sortimentu bylo nutné provádět ověřovací zkoušky. Logicky tedy navazuje rozšíření naší činnosti o vlastní výrobnu oken a dveří z plastových a později i hliníkových profilů. Toto zaměření se postupně ukázalo jako stěžejní. Díky nástupu revitalizace bytového trhu a celkovému stavebnímu boomu se stalo dominantním nosným výrobním programem. V následujících letech dochází k rozšiřování areálu firmy pro potřeby výstavby další výrobní haly, včetně expanze obchodního a expedičního zázemí.

„Samozřejmě, že vše se neustále vyvíjí, tak i naše výrobní portfolio se formovalo a dále se rozšiřovalo. Pro lepší přehlednost a orientaci v naší nabídce výrobků plastových oken dochází k vzniku produktové značky IQ okna, která je chráněná ochrannou známkou. Výroba a rozvoj hliníkového programu je završena schopností uvést na trh otvorové prvky s protipožární odolností v širokém spektru,“ popisuje sled událostí jednatel František Hintnaus.

V současné době si většina lidí začíná stále více uvědomovat, že energetická náročnost budov je důležité téma, že je tu tlak na snižování emisních hodnot a snaha na zvyšování energetické soběstačnosti objektů. Stále více jsou potřeba otvorové prvky s vyšší přidanou hodnotou. Požadovaná jsou už okna nejenom v základní standardní třídě, které splňují hodnoty normou doporučené, ale v neposlední řadě jsou to hodnoty splňující parametry pro nízkoenergetické a pasivní provedení, která samozřejmě i firma Plastikov maximálně doporučuje.

„Na trh přinášíme výrobky s vysokou přidanou hodnotou, s vylepšenými tepelně izolačními a bezpečnostními vlastnostmi, ve shodě našeho sloganu „IQ okna s ještě lepší izolací“. Snažíme se vyhovět všem požadavkům zákazníků, ať už se jedná o potřeby fyzických osob, zástupců bytových domů, stavebních firem či dalších organizací,“ doplňuje druhý jednatel firmy Lukáš Hintnaus.

Výrobní sortiment, jak v plastovém, tak i v hliníkovém provedení, včetně výrobků s protipožární odolností, vzhledem k svým specifikám, jako jsou určité fyzikální vlastnosti - dilatace, hmotnost, statika prvků, náročnost na design, si žádá individuální přístup při zabudování, jejíž nedílnou součástí se staly i stavební práce většího či menšího rozsahu. Jsme firma s dlouholetou tradicí a každá zkušenost, úspěch či nezdar nás posouvá dál k větší spokojenosti našich zákazníků a partnerů. Schopnost přizpůsobovat se požadavkům trhu, ale i řemeslná zručnost, poctivý přístup našich zaměstnanců se stává normou a tradicí, které dávají naší firmě svůj charakter a pevné místo na trhu s otvorovými prvky pro stavebnictví.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu