03.06.2020, Miroslav Fuks

Permanentkáři, potvrďte své místo na stadiónu pro duel s Hradcem!

Permanentkáři, potvrďte své místo na stadiónu pro duel s Hradcem!Fotbalové stadióny pod vlivem vládních opatření své brány stále nemohou otevřít dokořán, ale volných míst přibývá! Dle aktuálního limitu je na nich místo pro zhruba 300 osob. FC Vysočina, stejně jako ostatní kluby, s nabídkou vstupu na utkání v první řadě oslovil své sponzory a VIP hosty. Místo však máme pro část držitelů permanentních vstupenek, kteří včas potvrdí svůj zájem!

 

„Máme rozdistribuováno více než tisíc VIP, volných a permanentních vstupenek. Logicky se tak nemůže dočkat na všechny, kteří si zakoupili celosezónní vstupenku. Mrzí nás to, ale zájemce z řad permanentkářů o místo na stadiónu při nadcházejícím důležitém utkání proti Hradci Králové musíme určovat dle rychlosti reakce na tuto naši výzvu,“ popsal řešení FC Vysočina tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Chcete na Hradec Králové? Musíte být držiteli zakoupené permanentní vstupenky a zaslat potvrzení své účasti, celé své jméno a číslo permanentky co nejdříve na e-mail fuks@fcvysocina.cz. Obratem budete vyrozuměni, zda jste se vešli do omezující kvóty pro daný zápas.

Organizační pokyny:

Přijďte ke vstupům na stadión v předstihu! Je třeba zkontrolovat Vaši přítomnost na akreditačním seznamu a musíme Vám u vstupu změřit teplotu!

Vstup na stadión je možný dvěma pokladnami:

  • Vstup I. - z ulice Evžena Rošického v prostoru mezi základní školou a školní jídelnou
  • Vstup II. - z ulice Evžena Rošického v prostoru mezi objektem bazénu a travnatou tréninkovou plochou

Parkování v areálu stadiónu není možné. Doporučujeme využít podélných parkovacích míst v ulici Evžena Rošického, popř. parkovací místa před budovou bazénu.

Využít můžete pouze volných míst na hlavní tribuně stadiónu. Tribuna za brankou bude uzavřena.

Bufet i Fanshop budou na stadiónu otevřeny.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu