05.08.2020, Miroslav Fuks

Los F:NL – začínáme v Chrudimi, poté hostíme Hradec

Los F:NL – začínáme v Chrudimi, poté hostíme HradecFORTUNA:NÁRODNÍ LIGA zná svůj rozpis pro nadcházející ročník 2020/21. Sezóna se bude hrát netradičně se čtrnácti účastníky a do nejvyšší soutěže se podívá pouze její vítěz. FC Vysočina se na úvod představí v sobotu 22. srpna v Chrudimi a v dalším kole bude na svém stadiónu hostit jednoho z aspirantů postupu - Hradec Králové.

 

Úplným nováčkem soutěže je Blansko, Táborsko se do II. ligy vrací po roční odmlce. Na podzim bude odehráno pouze 12 druholigových kol, z toho bude Jihlava hostit jen šest utkání – s Hradcem Králové, Líšní, Prostějovem, Blanskem, Varnsdorfem a Táborskem. Většina domácích zápasů FC Vysočina by měla být sehrána v tradičním pátečním termínu od 18:00 hodin.

Úřední výkop začátku jarní části byl stanoven na 6. března 2021, končit by se mělo v závěru května.

Rozpis zápasů FC Vysočina v celém ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete na tradičním odkazu klubového webu. Přesné termíny duelů budou průběžně doplňovány.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu