08.08.2020, Miroslav Fuks

FC Vysočina vítá novou posilu: stopera Róberta Štefánka

FC Vysočina vítá novou posilu: stopera Róberta ŠtefánkaŘady FC Vysočina rozšířila první posila pro nadcházející ligový ročník. Stal se jí urostlý slovenský stoper Róbert Štefánek, jenž zaujal v úvodní části letní přípravy a klub s ním podepsal víceletý kontrakt. Třiadvacetiletý obránce dosud oblékal výhradně dres Dubnice nad Váhom.

 

Róbert Štefánek (nar. 23.10.1996) je ryzím odchovancem slovenské Dubnice, za níž nastoupil do 72 druholigových duelů. V závěru nedávno skončeného fotbalového ročníku s Dubnicou neúspěšně bojoval v baráži o postup do nejvyšší slovenské soutěže.

Štefánkův příchod rozhodně nebude představovat jedinou novou akvizici v jihlavském kádru. „Jisté jsou příchody talentovaných slávistických hostů – stopera Tomáše Vlčka a středního záložníka Lukáše Červa. Vše směřuje k podepsání příchodu dalšího středního záložníka Miroslava Turečka ze Seredi. Na dalších příchodech pracujeme,“ uvedl Lukáš Vaculík, sportovní ředitel klubu.

Doplňme, že se schyluje i k odchodu jednoho ze stabilních členů kádru FC Vysočina v uplynulých dvou ročnících. Jednatřicetiletý levý bek či záložník Jan Javůrek dostal souhlas zapojit se do přípravy druholigového Třince. Jeho transfer je nyní v jednání.

Aktuální letní kádr FC Vysočina:

Brankáři: Lancman, Jágrik, Doležal, Číž
Obránci: Křišťál, Pavlík, Havlín, Svoboda, Žilák, Pojezný, Vedral, Vlček, Štefánek,
Záložníci: Chok, Matulka, Mikuš, Růžička, Lacko, Ritter, Shudeiwa, Smejkal, Čáp, Červ, Tureček
Útočníci: Arroyo, Klobása, Křivánek

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu