14.08.2020, Miroslav Fuks

Kouč Aleš Křeček si bude užívat jízdu vozem od Mercedes Cars & Servis

Kouč Aleš Křeček si bude užívat jízdu vozem od Mercedes Cars & ServisFC Vysočina prodlužuje spolupráci se společností Mercedes Cars & Servis a zároveň ji povyšuje o úroveň výše! Komfortní jízdu vozem Mercedes si během nadcházejícího fotbalového ročníku bude užívat kouč Aleš Křeček. Štocká firma Mercedes Cars & Servis tak utvrdila svoji pozici mezi významnými partnery klubu. Děkujeme!

 

„Jsme rádi, že můžeme pokračovat ve spojení naší společnosti s FC Vysočina a že ji po dvou letech povyšujeme poskytnutím výrazně kvalitnějšího, komfortnějšího a silnějšího vozu. Je nám ctí, že náš Mercedes bude využívat kouč Aleš Křeček a přejeme mu mnoho pohodových kilometrů nejen na trase Jihlava – Třebíč. A samozřejmě věříme, že v něm bude vozit mnoho bodů do ligové tabulky,“ okomentoval rozšiřující se spolupráci s FC Vysočina Martin Řáda, majitel firmy Mercedes Cars & Servis.

Společnost Mercedes Cars & Servis sídlí ve Štokách, kde je nepřehlédnutelná podél silničního tahu směrem na Havlíčkův Brod. Jak její název napovídá, tak se specializuje na prodej a kompletní servis vozů značky Mercedes. Nabízí však i výkup vozů této věhlasné automobilky a stejně tak i profesionální zvýšení výkonu – tzv. chiptuning motoru. „V rámci servisu provádíme výměnu a proplach automatické převodovky, opravy elektro – hydraulického vzduchového systému anebo jsme schopní zajistit české menu pro radionavigační systém vozu Mercedes. Specialitou našich mechaniků je montáž měchů, tlumičů, kompresorů, řídících jednotek a systému značky Airmatic,“ doplnil Řáda.

Mercedes Cars & Servis se sdílem ve Štokách

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu