24.08.2020, Miroslav Fuks

Miroslav Tureček přestoupil do FC Vysočina

Miroslav Tureček přestoupil do FC VysočinaPřestup jednadvacetiletého záložníka Miroslava Turečka do FC Vysočina je potvrzen. Talentovaný hráč do Jihlavy přestupuje ze Zlína, jehož byl kmenovým hráčem. Loňský ročník strávil v kádru slovenského účastníka nejvyšší soutěže - SKF Sereď.

 

„Míra potvrdil výborné reference a v letní přípravě nás svými výkony zaujal. Má výborný pohyb, dobře čte hru a neschází mu kvalitní přihrávka. Ve středu zálohy může nastoupit v defenzivní i ofenzivní úloze. Jsme přesvědčení, že se může stát součástí naší základní sestavy a že se bude pod vedením kouče Aleše Křečka dále sportovně vyvíjet,“ okomentoval Turečkův přestup Lukáš Vaculík, sportovní ředitel FC Vysočina.

Střední záložník Miroslav Tureček (nar. 23.10.1998) fotbalově vyrostl ve Zlíně. Zkraje dospělé kategorie se v létě 2017 rozhodl pro přesun do třetiligového Hulína, kde odehrál dva soutěžní ročníky. Svými výkony na sebe upoutal výkony SKF Sereď a v létě loňského roku zamířil do kádru účastníka nejvyšší slovenské soutěže. Prvoligovou šanci však nedostal a připsal si pouze jeden start ve slovenském poháru. V červenci proto zkusil štěstí v letní přípravě FC Vysočina, kde nepochybně zaujal a řekl si o přestup do Jihlavy.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu