29.08.2020, Miroslav Fuks

Krajské třetiligové derby ovládla Vrchovina

Krajské třetiligové derby ovládla VrchovinaJuniorka v MSFL nadále platí tvrdou daň mládí a nezkušenosti. Ani ve čtvrtém utkání naši mladíci nebodovali, když s minimem posil z "áčka" na domácí půdě v krajském derby nestačili na SFK Vrchovina 1:4 (0:0). Zasloužené vítězství týmu z Nového Města na Moravě korigoval proměněnou penaltou Václav Havlín.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, sobota 29.8.2020, 10:30, Na Stoupách
1:4
(0:0)
VrchovinaVrchovina
 

Góly: 81. Havlín (pen.) – 51. J. Švanda, 66. Batelka, 78. Tulajdan, 85. Chloupek
Rozhodčí: Mrázek – Ogrodník, Tomanec
Diváci: 200
FC Vysočina B: Doležal – Lát, Wiederlechner, Kolčava (27. Vraspír), Vácha - Pavlas - Chok (46. Jiránek), Havlín, Vošmera, Horák (64. Došek) – Čermák. Náhradník: Jágrik.
Vrchovina: Šmída – J.Švanda, Vícha, Smetana, Michal, Holman (88. T. Švanda), Batelka, Skalník (73. Tulajdan), Chloupek (86. Veselý), Vašíček (57. Feik), Šteffl (76. Duda).
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

„Utkání se mi hodnotí těžce, protože jsme ho nezvládli. V prvním poločase jsme sehráli poměrně vyrovnanou partii, ale ve druhém dějství kupili individuální chyby, díky kterým jsme se porazili vlastně sami. Po dvou rychlých gólech jsme už tahali za kratší konec. Dnes na nás stačil soupeř, který nepodal ani průměrný výkon. Bohužel, chyby nás sráží a duely nejsme schopní dovézt k bodovému zisku. Naši mladí hráči ve III. lize procházejí tvrdou a velmi cennou školou. Dnes jim navíc uškodil i vynucený odchod kapitána Kolčavy, který musel odstoupit kvůli zranění hlavy,“ řekl k utkání trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu