20.09.2020, Miroslav Fuks

Bojovný výkon juniorky na bodový zisk nestačil

Bojovný výkon juniorky na bodový zisk nestačilJuniorský tým nastoupil k těžkému utkání na půdě 2. celku tabulky - "béčka" Slovácka. To bylo po celé utkání lepším celkem, ovšem bojovný týmový výkon a výborné zákroky gólmana Doležala dlouho držely jihlavskou šanci na první bodový zisk. Tu uťala 81. minuta, kdy jedinou branku utkání vstřelil domácí Pek.

 
Slovácko BSlovácko B
7.kolo, neděle 20.9.2020, 10:15
1:0
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Gól: 81. Pek
Rozhodčí: Páral – Zaoral, Drozdy
Diváci: 0
Slovácko B: Borek – Suchý, Srubek, Polášek, Olšanský, Rezek (46. Tomaštík), Pernica (90. Říhák), Kostka, Kubala (46. Pek), T. Vincour (46. M. Vincour), Vecheta (62. Melekescev)
FC Vysočina B: Doležal – Havlín, Pojezný, Mikuška, Lát (80. Krejčí) - Kolčava, Trnka (77. Pavlas) – Křivánek (21. Vošmera), Růžička (73. Blokeš), Chok – Araujo-Wilson (66. Čermák). Náhradníci: Jágrik.
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

„Hráče jsem dnes pochválil za týmový a organizovaný výkon a za to, že jsme se soupeřem dlouho drželi naději na bodový zisk. Šancí v zápase moc nebylo, ovšem více jich bylo na straně Slovácka. To se k nebezpečným situacím dostávalo po akcích ze strany, při nichž nás několikrát podržel Doležal. Věřili jsme, že tady jsme schopní bodovat a dlouho se zdálo, že duel spěje k remíze. Mrzí nás, že jsme nakonec inkasovali poté, kdy domácí prošli středem, Doležal střelu vyrazil, ale na brankové čáře byli hráči Slovácka důslednější při dorážce. Nadále nás trápí neschopnost udržet čisté konto a také se nám nedaří v ofenzívě, kde jsme z osmi duelů vstřelili jen pět branek. To je hrozně málo,“ okomentoval duel trenér Michal Kadlec.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu