06.11.2020, Miroslav Fuks

Valná hromada odsouhlasila změny ve vedení FC Vysočina

Valná hromada odsouhlasila změny ve vedení FC VysočinaDnešní zasedání valné hromady FC Vysočina potvrdilo změny v nejvyšším řízení klubu. S ohledem na odchod Jana Staňka do Dukly Praha a dlouhodobé pracovní vytížení Tomáše Drastila v USA doznalo zásadních změn složení klubového představenstva. Do jeho čela byl zvolen jediný zbývající člen původního představenstva a zároveň sportovní ředitel klubu – sedmatřicetiletý Lukáš Vaculík.

 

Do tříčlenného představenstva byli nově kooptováni Josef Morkus, manažer Fotbalového klubu mládeže Vysočina Jihlava, a Petr Ryška, náměstek primátorky Statutárního města Jihlavy a pověřený zastupitel pro oblast sportu a sportovní infrastruktury.

Tomáš Drastil, majitel společnosti TGM Fotbal, která od léta loňského roku drží 40% vlastnický podíl v klubu, byl navržen do pozice předsedy dozorčí rady, v níž nahradí odcházejícího Zdeňka Tulise. Dosavadní šestičlenná dozorčí rada byla redukována na čtyři osoby, přičemž na svých místech setrvali David Hrazdíra a dva představitele Statutárního města Jihlavy – Vít Zeman, náměstek primátorky, a Libor Kuchyňa, člen Rady města.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu