30.01.2021, Miroslav Fuks

Tréninkový dopolední duel skončil smírem

Tréninkový dopolední duel skončil smíremLítá bitva žlutých fotbalistů FC Vysočina proti oranžovým dnes vítěze nepoznala. Za intenzivního sněžení a na umělé trávě, která postupně získala zcela bílou pokrývku, branky padly až po výměně stran. Do vedení šli oranžoví díky trefě Justina Araujo-Wilsona, zkušenější žlutí však tréninkový duel dokázali otočit po přesných trefách Jakuba Selnara a Vojtěcha Patráka. Snaha oranžových o vyrovnání byla odměněna v samotném závěru, kdy na konečných 2:2 srovnal Luis Arroyo.

 

Při zdravotních absencích Lacka, Matulky, Křivánka, Klobásy a Růžičky odehrál celé utkání osmnáctiletý dorostenec Tomáš Franěk.

Scházel též stejně mladý Fares Shudeiwa, který zamířil do Dunajské Stredy na premiérový sraz slovenského reprezentačního výběru U19. Vrchol srazu bude úterní přípravný duel proti Maďarsku.

Góly: Selnar, Patrák – Araujo-Wilson, Arroyo

ORANŽOVÍ: Vejmola (45. Číž) – Křišťál. Štefánek, Vlček, Želazný – Chok, Chocholatý, Ritter – Ševčík, Patrák, Selnar.
ŽLUTÍ: Číž (31. Jágrik) – Svoboda, Vedral, Pojezný, Horák – Červ, Tureček, Franěk – Arroyo, Araujo-Wilson, Peřina.

  • fotky z utkání TADY

Po skončení zápasu jsme pro klubovou televizi vyzpovídali dalšího nováčka v kádru FC Vysočina - Samuela Želazného.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu