02.02.2021, Miroslav Fuks

Ve středu s Blanskem. Podaří se v přípravě malá odveta?

Ve středu s Blanskem. Podaří se v přípravě malá odveta?Před třiačtyřiceti dny musela Vysočina vstřebat těžký debakl v domácím duelu s nováčkem II. ligy – FK Blansko. Ve středu 3. února bude mít jihlavský celek šanci na malý reparát v přípravném utkání s tímto sokem. Druhý zimní duel FCV má výkop stanoven na 11:00 na umělé trávě v areálu Na Stoupách.

 

20. listopadu to pro Jihlavu byl těžký druholigový direkt. Blansko tehdy domácím mladíkům udělilo velkou lekci z produktivity a zvítězilo po vyrovnaném dění na trávníku výrazně 1:4 (0:2). Bere kouč Aleš Křeček nadcházející  přípravný duel jako šanci na odvetu? „To rozhodně ne, takto vůbec nepřemýšlíme. Jsme moc rádi, že můžeme sehrát cenné přípravné utkání proti kvalitnímu soupeři. Jdeme do něj s cílem dát opět rovnocennou minutáž všem zdravým hráčům. Rádi bychom znovu nastoupili ve zkoušeném rozestavení 4-3-3. Uvítali  bychom, kdyby se v utkání objevily některé herní prvky, které pilujeme na tréninku.“

Kolik hráčů do duelu nasadíte? Koho budete šetřit? „Lacko začal dnes po covidu trénovat a bude rádi, když naskočí do víkendového duelu. Křivánek stále doléčuje zranění, achilovka trápí Matulku a Růžička má problémy se zadním stehenním svalem. Uvidíme, nakolik využijeme Farese Shudeiwu, který se vrátí z reprezentačního srazu,“ informoval Křeček.

Nakolik jste spokojen s dosavadním průběhem zimní přípravy? „Až na fakt, že nám vypadly dva přípravné zápasy s Prostějovem a Vlašimí, tak do teď vše funguje tak, jak jsme měli nastaveno v dlouhodobém plánu naší osmitýdenní přípravy. Neregistrujeme žádný velký zádrhel. Snad až na rozmary počasí, kdy jeden trénink a sobotní modelový zápas trochu znehodnotilo sněžení a sněhová pokrývka umělky,“ uvedl jihlavský lodivod.

Blansko zkraje ledna převzal nový kouč Martin Pulpit, jenž nahradil Ondřeje Machalu. Jeho tým v Jihlavě nastoupí do třetího duelu aktuálního zimního bloku. V tom úvodním podlehlo 1:4 Zlínu a před dvěma týdny nestačilo na Senici 1:2.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu