11.02.2021, Miroslav Fuks

Před Vysočinou je dosud nejtěžší prověrka – Viktoria Žižkov

Před Vysočinou je dosud nejtěžší prověrka – Viktoria ŽižkovPodle slov kouče Aleše Křečka je před fotbalisty FC Vysočina dosud nejtěžší protivník v rámci zimní přípravy. V sobotu 13. února se na jihlavské umělce v areálu Na Stoupách představí 6. celek FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY a jeden z aspirantů postupu – Viktoria Žižkov. Duel můžete sledovat díky živému přenosu na YouTube.

 

„Na rozdíl od předchozích přípravných měření už hodláme postupně pracovat na tvorbě základní sestavy k prvnímu mistráku. Minutáž, kterou jednotliví fotbalisté v sobotu dostanou, se bude lišit. Viktorka je zatím nejkvalitnější soupeř, proti kterému jsme v dosavadní přípravě nastoupili. Ne nadarmo má postupové ambice. Zápasy v zimní přípravě na umělé trávě však jsou hodně podobné a rozdíly se v nich významně stírají. Každopádně jsme za tuto kvalitní herní prověrku velmi rádi,“ řekl k nadcházejícímu duelu trenér Aleš Křeček.

Domácímu kouči přibyly vrásky po skončení středečního utkání proti Táborsku, které nedohrála trojice defenzivních hráčů – Pojezný, Vedral a Želazný. Jaký je jejich zdravotní stav? „Těší nás, že Filip i Sam jsou fit a mohou v sobotu nastoupit. Karlos Pojezný bohužel utrpěl zlomeninu klíční kosti a bude nám několik týdnu scházet. Pouze individuální trénink má naordinovaný Patrák a do tréninku se s námi stále nezapojili rekonvalescenti Matulka a Křivánek.“

Žižkov ve čtvrtek absolvoval sněhovou bitvu se Slovanem Liberec o postup do osmifinále MOL Cupu proti Liberci. Nakonec se radoval favorizovaný Slovan, ovšem výsledek 3:1 (1:0) se zrodil až v prodloužení. Krom tohoto zápasu Viktoria dosud nastoupila do třech zimních přípravných měření. Nejprve 1:0 podlehli Teplicím, poté na Strahově porazili 3:1 kombinovaný celek Sparty a minulou sobotu prohráli na půdě Vlašimi 1:0.

Sobotní soupeře na sebe před nedávnem narazili v závěrečném podzimním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V Praze se zrodila remíza 1:1, když na vedoucí gól Smejkala odpověděl útočník Mashike Sukisa až v poslední minutě hrací doby.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu