30.03.2021, Michal Růžička

Křeček: Dostali jsme lekci z produktivity

Křeček: Dostali jsme lekci z produktivityVysočina nezvládla ani třetí jarní zápas, když na půdě favorita soutěže nedokázala bodovat a utrpěla nejvyšší porážku v aktuální sezóně - 4:0. Co po zápase řekl zklamaný Aleš Křeček?

 

Pane trenére, co se stalo s týmem ve druhém poločase? Po tom, co první půle byla výsledkově přijatelná.

Tak první půle byla nejenom výsledkově, ale i herně si myslím slušná. Nepohlídali jsme standardní situaci. To by se nám v takových zápasech stávat nemělo. My jsme svoji velkou šanci neproměnili. Ten poločas měl skončit 1:1. Bohužel zápasy se rozhodují v šestnácte a soupeř nám dal lekci z produktivity. Ve druhém poločase v podstatě z první akce zase standardní situace na 2:0. Myslím, že od 3. gólu už nebylo o co hrát. Soupeř je natolik zkušený, že už si ten zápas pohlídal. I když jsme se snažili aspoň bojovat, tak jsme neměli na to s tím výsledkem něco udělat.

Jak moc Vás osobně bolí, takhle vysoká porážka? Dostat 4 góly.

Tak samozřejmě je to porážka o 4 góly. To není příjemný. Takové věci se stávají. My si to musíme nějakým způsobem vyhodnotit. Hodit co nejrychleji za hlavu a připravit se na další zápas. Jiná cesta není a já aspoň žádnou neznám.

Vy jste poslal za rozhodnutého stavu, lepe řečeno za stavu 3:0 a dal na hřiště hodně mladých hráčů z lavičky. Byla to i vlastně vaše reakce na vývoj zápasu, že už body byly ztraceny, tak aspoň dáte šanci mladým?

My dáváme šanci mladým i v základní sestavě. Ono je jedno, jestli jsou na lavičce nebo jsou v základu. Máme mladý tým. Hraje 7 hráčů, kterých je 20 let i méně. Takže ano, chtěli jsme potom, když už ten zápas byl 3, 4:0, dát šanci všem hráčům, aby si tenhle zápas zahráli, protože někteří dlouho nehráli. Takže ano, už jsme věděli, že je ten zápas výsledkově rozhodnutý, tak jsme dali šanci ostatním. 

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu