16.04.2021, Michal Růžička

Křeček: Jsem na hráče pyšný

Křeček: Jsem na hráče pyšnýVysočina vyhrála na půdě Prostějova 2:4! Jednalo se druhé po sobě jdoucí vítězství. Díky výhře se Jihlava posunula na osmé místo druholigové tabulky. Co nám k tomu řekl spokojený jihlavský trenér Aleš Křeček?

 

Pane trenére, jak se Vám podařilo dojít k té dnešní výhře?

Viděli jste to sami. Já si myslím, že od začátku jsme do toho zápasu dobře vstoupili a šli jsme za vítězstvím od první minuty. Myslím si, že jsme předváděli velmi slušnou kombinační hru a já jsem pyšný na to, co tady dnes moji hráči předvedli.

Dva Vaši nejvyšší hráči dali góly po standardních situacích, i když to bylo nohou. Jak moc pilujete standardky?

Samozřejmě se standardkám věnujeme. Mají je na starost moji kolegové. Za to jim zajisté patří poděkování. My jsme ze standardky gól dostali. Ze standardních situacích jsme dnes byli úspěšní. Znovu říkám, že si myslím, že náš projev byl celkově velmi slušný a zasloužili jsme si vyhrát.

Odvíjelo se to od sebevědomí, které možná hráči získali po výhře nad Třincem?

Samozřejmě, že sebevědomí ve fotbale nebo ve sportu je obecně hrozně důležité a vítězství sebevědomí hráčům zvedá a já jsem rád, že hráči navázali na vítězství s Třincem i tady výkonem i výsledkem.

Bavili jsme se před zápasem o Stanislavu Klobásovi. Ten dal nakonec vítězný gól. Vypadá to, že mu ta pozice žolíka prostě sedí.

Trošku s nadsázkou ano. Bavili jsme se o tom před zápasem. Standa splnil to, co jsme od něj očekávali v téhle fázi utkání. Šel do utkání jako střídající hráč, jako žolíček, a vyšlo to.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu