08.04.2007, Miroslav Fuks

Bokša: „Musíme se zamyslet nad výkony hráčů“

Bokša: „Musíme se zamyslet nad výkony hráčů“Bezprostředně po utkání na Žižkově jsme požádali o rozhovor trenéra Milana Bokšu. První dotaz se týkal obligátního hodnocení odehraného utkání. „Zatímco první půli jsme zvládli velmi dobře a dokázali jsme odpovědět i na vedoucí gól Žižkova, tak se hrou ve druhé půli jsem byl velice nespokojen. V této části hry šla vůbec úroveň zápasu dolů a výrazně jsme se na tom podepsali i my špatným výkonem. Pomlázku budu mít hodně nepříjemnou…“

 
V čem jste viděl největší problém?

Ve středu hřiště a ofenzívě jsme se nedokázali prosadit a udržet míč. Velmi nám vázla kombinace a produkovali jsme velké množství chyb a nepřesností. Navíc hráči jakoby ubrali na pohybu. Díky tomu byla obrana pod častým tlakem domácích.

Hráči mluvili o ruce, která předcházela úvodní brance zápasu…

Osobně jsem velmi zvědavý na videozáznam tohoto momentu, po kterém Švancara vstřelil branku. Až poté bude schopen vyřknout nějaký soud. Každopádně mi i z lavičky nemohlo uniknout, že při dané situaci všichni hráči přestali na moment hrát. Proto pokládám za pravděpodobné, že mohlo jít o hraní rukou.

Jak moc chyběl zraněný Lovětínský? Proč v půli střídal Gebreselassie?

Lovětínský bohužel stále není 100% fit a trápí ho zraněný kotník. Snad bude k dispozici už na Vítkovice. Gebreho jsem musel střídat na jeho žádost. Důvodem byl úder kolenem do kyčle. Mrzelo mne to o to více, že Theo podal dobrý výkon v obraně, kde dokázal eliminovat hru Švancary, a navíc vstřelil náš jediný gól.

Kdy budete moci počítat s Balážem?

Libor Baláž nám v současné situaci velmi chybí, protože on by byl přesně tím hráčem, který by pomohl naší ofenzívě. Vždyť v posledních dvou zápasech jsme dokázali skórovat pouze ze standardních situací. Snad by mohl být k dispozici za 2 – 3 týdny.

Jak moc jste si touto porážkou zkomplikovali cestu za postupem?

Zatímco před třemi týdny média psala, že Žižkov a Vysočina utíkají svým pronásledovatelům, tak nyní je naše situace mnohem komplikovanější. Žižkov už má před námi poměrně velký náskok, dostalo se před nás HFK a dostihli nás Bohemians. Zároveň je ale nutné dodat, že ve hře je dalších třicet bodů. My se nyní musíme zamyslet nad výkony jednotlivých hráčů, zlepšit naši hru a získat co největší množství bodů, o které budeme ve zbývajících deseti zápasech hrát.

V pátek vás čekají Vítkovice…

Asi nemusím dodávat, že jakékoliv ztráta v tomto domácím zápase by pro nás už byla kritická. Podobně jsou na tom však i Vítkovice, které se nepříjemně přibližují sestupovému pásku. Oba týmy tak budou hrát pod tlakem. Od Vítkovic můžeme očekávat defenzivní taktiku a hodně bojovnosti. Rozhodně půjde o velmi těžký a důležitý zápas, který nás může nakopnout do dalších duelů.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu