30.09.2021, Zuzana Michalková

FC MAS Táborsko - další domácí soupeř

FC MAS Táborsko - další domácí soupeřV pátek 1.10. zavítá do Jihlavy FC MAS Táborsko, celek, jež aktuálně okupuje sedmou příčku v tabulce Fortuna:Národní ligy. Podaří se jihlavskému týmu navázat na poslední domácí výhru, kdy senzačně vyřadil v MOL Cupu FK Pardubice?

 

Jihlava se s Táborskem střetla v prosinci minulého roku doma a tehdy brala tři body po výhře 2:1. Táborsko se nejdříve ujalo vedení, avšak po brankách Červa a Shudeiwy se stav utkání podařil otočit ještě v prvním poločase, druhý poločas už branky nepřinesl.

V jarní odvěte pak Vysočina na hřišti Táborska vyválčila remízu 2:2. O první branku utkání se postaral Fares Shudeiwa, Táborsku se poté podařilo otočit nepříznivý stav ještě před koncem prvního poločasu. Jihlavští fotbalisté ale zbraně nesložili a v 76. minutě ránou zpoza šestnáctky vyrovnal Vojtěch Patrák. 

"Celý týden jsme se připravovali svědomitě, soustředili jsme se především na to, abychom se dali zdravotně do pořádku, jelikož několik našich hráčů utrpělo při posledním utkání zranění, samozřejmě jsme si to všechno také museli srovnat v hlavě. Potřebovali jsme se poučit z předchozích chyb, vše jsme s klukama řádně rozebrali. Do duelu s Táborskem jdeme s pokorou, budeme se snažit hrát naši hru a uděláme maximum pro to, abychom my byli na konci tím vítězným týmem," řekl před zápasem asistent trenéra a kondiční trenér v jednom, Tomáš Josl.

Vysočině se proti Táborsku náramně daří. Z celkových čtrnácti vzájemných zápasů jsme jich vyhráli jedenáct. Podaří se jihlavským fotbalistům udržet skvělou bilanci  i v dalším vzájemném duelu? Na tuto otázku dostaneme odpověď už zítra.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu