20.10.2021, Zuzana Michalková

Postup do republikového finále Poháru mládeže

Postup do republikového finále Poháru mládežeV úterý 19. října odehráli svěřenci Jonatana Hány (U12) kvalifikační turnaj a ze třetího místa postoupili do republikového finále Poháru mládeže (dříve Ondrášovka Cup). V areálu brněnských Ivanovic odehráli sedm zápasů se soupeři, se kterými se potkávají v soutěži. Republikového finále se zúčastní 24 týmů z celé republiky a odehraje se v termínu 14.5. - 15.5. 2022, místo zatím není určeno.

 

"Na začátku turnaje byla cítit nervozita a náš herní projev byl slabý. Jak se nakonec ukázalo, rozhodlo hned první utkání, ve kterém jsme porazili Svratku Brno 1:0, kdy Petr Palán chytil v poslední minutě pokutový kop. Nejlepší zápas jsme odehráli se Zbrojovkou Brno, která nakonec v turnaji zvítězila. Tento zápas jsme sice 2:1 prohráli, nicméně v utkání jsme měli několik gólových šancí, kterými jsme pohrdli. Nejméně se nám povedl zápas se Slováckem, kdy jsme nedokázali podržet míč, většinu zápasu jsme bránili a prohráli jsme 0:3", řekl po turnaji trenér Jonatan Hána.

"S dalšími zápasy se výkon kluků zlepšoval a poslední tři utkání jsme zvládli a nakonec obsadili postupové 3. místo. Klukům patří pochvala za reprezentaci klubu! Velká pochvala a dík patří také rodičům, kteří přijeli své syny do Brna podpořit a postup samozřejmě patří i klukům, který se z různých důvodů turnaje nezúčastnili, " pokračuje Hána.

Zápasy FKM VYSOČINA Jihlava:

FKM - Svratka Brno 1:0
17. Pikovský

FKM - Znojmo 1:1
2. Musílek

FKM - Slovácko 0:3

FKM - Zbrojovka Brno 1:2
14. Pikovský

FKM - Vyškov 2:0
7. Ritter, 19. Pikovský

FKM - Líšeň 5:0
1. Ritter, 3. Gebauer, 5. Kaplan, 11. Pikovský, 12. Novák

FKM - FŠ Třebíč 5:1
4., 5., 11. Ritter, 14. Novák, 16. Procházka D.

Sestava FKM VYSOČINA Jihlava:

Palán, Ryška - Procházka D., Vašků, Kružík, Bastl, Bláha - Dvořák, Musílek - Ritter, Novák, Pikovský, Kaplan (C), Gebauer

1. místo Zbrojovka Brno 19 b
2. místo Slovácko 19 b
3. místo FKM VYSOČINA Jihlava 13 b
4. místo Svratka Brno 12 b
5. místo Znojmo
6. místo FŠ Třebíč
7. místo Líšeň
8. místo Vyškov

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu