06.02.2022, Jakub Pavlas

FC Vysočina Jihlava porazila 1. FC Slovácko B

FC Vysočina Jihlava porazila 1. FC Slovácko BDalší přípravný zápas, který se odehrál v sobotu 5.2.2022, se FC Vysočina utkala se soupeřem z Uherského Hradiště - Slováckem B. Jihlavští fotbalisté působili velmi dobrým dojmem s pohlednými kombinacemi a soupeře porazili vysoko 5:0.

 

Jihlavští fotbalisté byli od úvodního hvizdu lepším týmem a měli herní převahu. Působili velmi dobrou kombinační hrou a aktivním dojmem. Přesto první gól padl až po 20. minutě hry, kdy se krásně trefil z přímého kopu Ritter. I po vstřelení první branky fotbalisté FC Vysočina nepolevili a z jejich aktivity vyústil další gól. Po úniku Křivánka z pravé strany a zpětném centru, kde si opětovně naběhl do vápna Fila, jako tomu bylo už v předešlých zápasech, a s chladnou hlavou a umístěnou střelou zvýšil na 2:0. Asi o pět minut později Jihlava vedla už o tři branky, když se letící míč skrz vápno odrazil jen k Zoubelemu a ten nekompromisně prostřelil brankáře hostů. Po dalším centru do vápna se k míči dral Lukáš Fila, kterého soupeř zastavil jen za cenu faulu, po kterém následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Adam Ritter. Ten ke konci poločasu mohl vsítit dokonce hattrick, ale jeho pohotovou střelu vychytal brankář hostů.

Ve druhém poločase domácí tým opět prostřídal a tempo hry se trochu vytratilo. I přesto Jihlava měla spoustu dalších šancí na navýšení skóre a jihlavští fotbalisté měli utkání stále pod kontrolou. Soupeře tak často drželi na jeho vlastní polovině hřiště. Pátou a poslední branku zápasu vstřelil po krásné kombinaci Luis Arroyo, a tím završil výhru FC Vysočina Jihlava proti 1. FC Slovácko B 5:0.

Sestava FC Vysočina Jihlava:

Vejmola (46. min. Jágrik), Svoboda (46. min. Křišťál), Vlček (60. min. Svoboda), Irodotos (46. min. Krčík), Fila, Tureček, Vitík, Křivánek (60. min. Selnar), Arroyo (60. min. Vedral), Ritter (60. min. Musil), Zoubele (46. min. Křehlík).

Sestava 1. FC Slovácko B:

Andrés, Bartoš, Vincour, Stojmenov, Polášek, Novotný, Tomašťík, Yohanna, Pisár, Kratochvíla, Stropsa

Náhradníci: Kraváček, Gabriš, Kabelka, Bartoš, Mandinec, Janečka, Macháček, Tomeška.

Fotky ze zápasu naleznete zde.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu