15.03.2022, Redakce

FC Vysočina chystá novinky, chce nalákat diváky

FC Vysočina chystá novinky, chce nalákat divákyNová stylová grafika, nový catering ve VIP sekci i přímo na stadionu nebo Den s Enviropolem, to jsou novinky a akce, které FC Vysočina rozjíždí v jarní části letošní sezony.

 

Všechny vedou k jedinému - nalákat do ochozů více diváků, zatraktivnit jihlavský fotbal a dát mu vyšší úroveň. Vedení FC Vysočina věří, že novinky budou pro fanoušky skvělým zpestřením FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v Jihlavě.


V neděli 22. května stadion FC Vysočina ožije velkou akcí, generální partner jihlavského fotbalu tady pořádá Den s Enviropolem. Půjde o celodenní akci, kde nebude chybět program pro děti včetně fotbalové školičky, VIP fotbalový zápas se slavnými osobnostmi a kapela, jejíž jméno bude odtajněno v polovině března.


Co se týče fotbalu, od jarní části si předseda klubu Lukáš Vaculík slibuje, že se budou hráči s každým zápasem více a více zlepšovat. “Věřím, že naši fotbalisté budou mít radost ze hry a z práce, kterou budou předávat na hřiště, a to přiláká další a nové fanoušky zpět do ochozů. Byli bychom rádi, aby šel celý tým kupředu a abychom se mohli radovat z úspěchů,” vyjádřil se Lukáš Vaculík. 


Nyní se ale FC Vysočina soustředí na středeční domácí zápas, duel odehraje s FK Ústí nad Labem v 18.00. “Cítíme se dobře, tým je zdravý, chceme podat lepší výkon než jsme podali v předchozím zápase, zlepšovat se, hrát ofenzivně a vytvářet si spoustu šancí. Je to soupeř, který je v prostředku tabulky a ale my sami se chceme více zaměřovat na naše vlastní hráče, na náš vlastní tým než na hodnocení soupeře,” uzavřel Vaculík.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu