20.03.2022, Redakce

Do zápasu s Vlašimí jsme vstoupili slušně, hodnotí Vaculík

Do zápasu s Vlašimí jsme vstoupili slušně, hodnotí VaculíkJihlava se ve Vlašimi v závěrečném souboji 19. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY dostala do brzkého vedení. Zbytek duelu ale bohužel patřil domácímu favoritovi.

 
VlašimVlašim
19.kolo, neděle 20.3.2022, 15:00
3:1
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 12. Zlatohlávek, 32. Zlatohlávek, 40. Suchan - 10. Krčík
ŽK: 85. Icha - 44. Vlček, 57. Fila, 95. Selnar
ČK: 93. Kneifel (VLA) - 93. Křišťál (JIH)
Rozhodčí: Dorušák – Líkař, Žukovec
Diváci: 490
Vlašim: Vágner – Hošek, Broukal, P. Breda, V. Svoboda – Suchan (90. Zinhasović), Křišťan, Icha (86. Lehoczki), Rigo (90. Krunert) – Zlatohlávek (58. Kneifel), Jurásek (58. Solomon) Náhradníci: Řehák - Douděra, Kneifel, Krunert, Lehoczki, Solomon, Zinhasovič
FC Vysočina: Vejmola – T. Svoboda, D. Krčík, T. Vlček, Písačka (65. L. Arroyo) – Fila (60. Belaid), Ritter, Lacko (60. Selnar), Tureček (71. Tall) – Křivánek (65. Křišťál), Zoubele Náhradníci: Jágrik – Tall, L. Arroyo, Selnar, Křišťál, Belaid, Christodoulou
 

Komentář

Podle sportovního ředitele FC Vysočina Lukáše Vaculíka patřil začátek utkání Jihlavě. „Do zápasu jsme vstoupili slušně. Byli jsme na soupeře dobře připraveni. Začali jsme hrát aktivně a získávali jsme balóny. Byl to takový boj o střed hřiště, kde jsme působili dobrým dojmem," zhodnotil začátek utkání Vaculík.

Jihlava už v desáté minutě vstřelila branku. Na zadní tyči si našel míč Dávid Krčík a hlavou dokázal balon poslat přes Vágnera do sítě. Ve vedení jsme ale nebyli dlouho. Ve dvanácté minutě domácí rozehrávali přímý kop a centrovaný míč poslal na branku Breda. Jeho pokus ještě Vejmola vyrazil, ale na dorážku Tomáše Zlatohlávka byl krátký. Do konce prvního poločasu dokázala Vlašim vstřelit ještě další dvě branky, když se v 32. minutě opět prosadil Zlatohlávek a skóre navýšil ve 40. minutě Suchan na 3:1 pro Vlašim.

I přes to ale zápas hráči FC Vysočina nevzdali a do druhého poločasu nastoupili odhodlaní. „Hráli jsme aktivně, chtěli jsme s výsledkem něco udělat, ale nepovedlo se. Ač výsledek není příznivý, věřím, že se budeme zlepšovat a další zápasy povedou ke kýženým bodům," uzavřel Vaculík.
 
Zápasy
5.kolo | FC Vysočina - Vlašim | 0:1
19.kolo | Vlašim - FC Vysočina | 3:1
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu