08.04.2022, Redakce

Aktualizace: Sobotní domácí zápas s Třincem dostane nový punc první ligy

Aktualizace: Sobotní domácí zápas s Třincem dostane nový punc první ligyOdstartovalo to na Facebooku FC Vysočina nenápadným postem - k zakoupení vstupenky online dostanete pivo zdarma - ale záměr je mnohem víceúrovňový.

 

Aktualizace: NOVÝ KLUBOVÝ ČASOPIS NAJDETE TADY.

FC Vysočina Jihlava se totiž na sobotním domácím utkání proti Třinci chystá představit nové obchodně - marketingové oddělení klubu s čímž souvisí i start oživení atmosféry na domácích zápasech.

Jistě, napoprvé to určitě nebude dokonalé, a proto prosíme o shovívavost, ale už teď se můžete těšit na občerstvení z kavárny Paseka, které bude pro tentokrát otevřené pro každého fanouška v prostorách VIP v červeném komíně. Právě tady si můžete dát zmiňované pivo k zakoupené vstupence zdarma, ale také klobásu či výběrové kafe.

Na začátku utkání je v plánu nástup hráčů hodný I. ligy. To znamená, že naši mládežníci přivedou hráče na hřiště. Fandění bude podporovat moderátor a pro fanoušky jsou připravené i soutěže. Ve VIP tentokrát přivítáme rodiny hráčů FC Vysočina a po skončení jsme pro vás připravili focení s vybranými hráči. “Těšíme se, že se nám drobnými smysluplnými kroky postupně podaří vrátit život jihlavskému fotbalu,” vyjádřila se Lucie Matulová z nového obchodně - marketingového oddělení FC Vysočina.

Tým z Vysočiny je po poslední výhře nad Duklou Praha na zápas připravený a věří, že bude čerpat z nabitého sebevědomí. FC Vysočina je v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ s šestadvaceti body na jedenáctém místě, FK Fotbal Třinec bere s třiadvaceti body čtrnácté místo.

Vstupenky na zápas jsou k dispozici online tady. A možná přijde i maskot...

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu