22.04.2022, Redakce

AKTUALIZACE: Vysočina chce předvést kombinační fotbal a proměnit šance

AKTUALIZACE: Vysočina chce předvést kombinační fotbal a proměnit šanceSobotní soupeř SK Prostějov je pouze o jednu příčku před FC Vysočina. V tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY tak zaujímá s třiatřiceti body osmé místo. Devátá Vysočina má bodů jednatřicet, ale odehrála o jeden zápas méně než prostějovští.

 

AKTUALIZACE: Odkaz na předzápasový časopis naleznete tady.

Další ze zápasu v rychlém sledu za sebou čeká v sobotu od 16.30 na domácím hřišti A tým FC Vysočina. „Je to asi šestý nebo sedmý zápas kdy hrajeme středa, neděle, středa. Pro kluky je to něco nového, mohou se konfrontovat s náročností, která bývá v evropských pohárech, takže je to pro ně zkušenost a je zajímavé sledovat, jak se s ní vypořádají," řekl sportovní ředitel FC Vysočina Lukáš Vaculík.

Regenerace je důležitá

„Jedeme pouze předzápasový trénink a pozápasový trénink, táhne se nám to už skoro třetí týden. Apelujeme směrem k hráčům na to, že regenerace je velmi důležitá," vyjádřil se hlavní trenér FC Vysočina Jan Kameník. Hráči tak dostávají více rad ohledně toho, jak mají správně jíst a spát. „Nehlídáme je 24 hodin sedm dní v týdnu, ale snažíme se na to dbát, největší únava je 48 hodin po zápase," přiblížil Kameník.

Poslední domácí zápas s Chrudimí, který skončil jihlavskou prohrou ukázal, že hráčům Vysočiny déle trvá, než se dostanou do akce. „Jinak je tým kondičně dobře připravený a po druhém poločase jsme Chrudim přehrávali. V sobotu chceme předvádět náročný kombinační fotbal a proměnit šance, které si vytvoříme," okomentoval Lukáš Vaculík.

Soupeř bude povzbuzený

Co se týče soupeře, Prostějov je stabilní druholigový tým, který měl velmi dobrý podzim. Pošilhával i po umístění v první trojici, na jaře tak dobrou formou nedisponuje, ale v posledním zápase se prostějovským podařilo porazit doma 2:1 Duklu. „Tým bude povzbuzený, ale já věřím, že my navážeme na náš předposlední domácí zápas s Líšní a dokážeme nechat body doma," uzavřel sportovní ředitel FC Vysočina.

Vstupenky na domácí zápas koupíte online tady. Až do konce sezóny platí, že fanoušci si sami určí cenu vstupenky podle toho, jakou částkou chtějí svůj klub podpořit. Více k této změně v FC Vysočina najdete tady.  Vstupenky můžete zakoupit také přímo na místě, a to buď na hlavní pokladně naproti ICOMu nebo na pokladně u školy Evžena Rošického.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu