22.04.2007, Miroslav Fuks

Vrzáček: „Je trestuhodné v takovém zápase nezvítězit“

Vrzáček: „Je trestuhodné v takovém zápase nezvítězit“Po remízovém utkání v Bystrci bylo na asistentovi trenéra Josefovi Vrzáčkovi znát hluboké zklamání. Jak on tento zápas na hřišti posledního celku tabulky viděl?

 
Absolutně jsme nezvládli velmi dobře se vyvíjející zápas. Soupeř hrál šedesát minut o deseti, brzy po vyloučení jsme vstřelili důležitý gól a přesto jsme nakonec získali pouze bod. Největší chybou bylo, že jsme za stavu 0:1 neproměnili jednu ze tří vyložených šancí. Při dvoubrankovém vedení by asi již bylo o výsledku rozhodnuto. Do druhé půle jsme navíc vstoupili velmi špatně a přestali jsme hrát svoji hru. Domácí vytrvale pokračovali v nesmírně bojovné a důrazné hře, která mnohdy byla až na hranici hrubosti. S tímto jsme se těžko vyrovnávali a domácím do vyhovovalo. Když Rabušic neproměnil velkou šanci, tak bohužel přišel trest. Zedníček se prosadil ve vápně, byl faulován a z penalty Bystrc vyrovnala.

Přesto jste ještě měli 20 minut na změnu skóre…

V závěru jsme si převahu vytvořili, ale hrozili jsme spíše ze závarů. Navíc domácí neustále hrozili z rychlých brejků. Konečný výsledek je pro nás velkým zklamáním. Je trestuhodné v takto se vyvíjejícím zápase nezvítězit.

Překvapila vás Bystrc něčím?

Věděli jsme, jaký fotbal produkují. Určitě nás však zaskočili velkým až přehnaným důrazem. S tím jsme se však měli vyrovnat.

Krom bodů jste asi ztratili i kapitána Vladyku…

Ano, je to tak. Petr Vladyka nemůže natáhnout naho a podle všeho to bohužel vypadá na natažený či spíše natržený zadní stehenní sval. Jeho start proti Třinci je proto dost nereálný.

Co říci k blížícímu se utkání proti Třinci?

Třinec jsem osobně dvakrát viděl a musím říci, že tento celek oproti podzimu učinil obrovský výkonnostní vzestup. Přestože to jeho poslední výsledky příliš nepotvrzují, tak nás čeká velmi těžký duel. Kéž by dopadl podobně jako na podzim a my se stejně jako po podzimní remíze s Bystrcí odrazili k obdobné sérii vítězných zápasů.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu