24.06.2022, Redakce

Nové permanentky s novými pravidly

Nové permanentky s novými pravidlyFinanční prostředky od fanoušků FC Vysočina použije na zajištění organizace domácích utkání, ale také pro mládež.

 

Nová fotbalová sezóna FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se nezadržitelně blíží a s ní i nepopulární zdražení vstupného FC. Pokud si fanoušci zakoupí permanentku do 30.7. bude stát stejně jako sezónu minulou, od 30.7. však bude stát 2 tisíce korun s tím, že na ni vždy budou moci přijít dva lidé. Více o nových pravidlech si přečtete v rozhovoru s Kateřinou Vašků, dočasnou CEO klubu FC Vysočina.

Kateřino, proč se klub rozhodl jít touto cestou?
Důvodů, které rozhodnutí ovlivnilo je hned několik. Ekonomická situace, ve které se Česko nachází - zdražující energie a další služby, na kterých je klub závislý. Finanční prostředky od fanoušků použijeme na zajištění organizace domácích utkání nejen A týmu, také mládeže. Naším společným cílem je nastavit udržitelnou ekonomiku klubu, aby jak fanoušek, který chodí na každé utkání, tak návštěvník, který navštíví fotbal jednou za rok, získal fotbalový zážitek hodný světové úrovně. Na konci sezóny jsme si s fanoušky vyzkoušeli tzv. vstupné darem, kdy právě fanoušci rozhodovali o tom, jakou částkou podpoří svůj klub a výsledky jsou potěšující. Většina za vstupenku zaplatila více, než bylo dosud běžné. Také jsme získali od fanoušků zpětnou vazbu na nabídku kavárny Paseka, i když zatím pouze během domácích utkání a například fotbalové hotdogs se staly ke konci sezóny trhákem. Což je pro nás ukazatelem, že fanoušci chtějí na prvním místě kvalitní a vzrušující fotbal, a také doprovodné služby, na kterých pracujeme.

Jaké jsou přínosy? Jaké jsou vize?
Pro letošní sezónu jsme se rozhodli získat takové množství finančních prostředků, abychom zabojovali o návrat do I. ligy a stabilizovali klub k samostatné udržitelnosti i po tzv. "pádu PSJ". Klub nezažíval šťastná období, což chceme v této sezóně změnit. Jsme připraveni pečovat o naše fanoušky a spolupracovat s nimi ku prospěchu výkonů A týmu.

Co zdražování vstupného na fotbal přinese? Jak pro fanoušky, tak pro klub?
Zlepšení podmínek na stadionu nejen během domácích utkání, ale každodenně. Připravili jsme také benefity pro skalní fanoušky, kteří si zakoupí permanentku do 30.7.22, získají ji za stejnou cenu, jako vloni, tedy za 1.000 korun. Po 30.7.22 bude již permanentka k získání za plnou cenu 2.000 korun ovšem bude u ní zpočátku platit novinka 1+1 zdarma, kdy na jednu permanentku bude moci na fotbal její držitel přijít s doprovodem - manželkou, partnerkou nebo kamarádem.

O kolik se bude zdražovat a jaké budou ceny vstupenek a permanentek?
Nový ceník bude zveřejněn na webu od 30.6.22 a vstupenka bude stát 200 korun za osobu a opět bude zpočátku 1+1 zdarma. Permanentka je nastavena na cenu 2.000 korun za sezónu, skýtá však i další benefity. 

Co se starými permanentkami? Budou platit i pro letošní rok, jen se obnoví?
FC Vysočina plánuje přejít na zcela nový prodejní systém, který letos začne zavádět, ovšem v tuto chvíli je prodej on-line i v sídle beze změny. Během sezóny budeme přecházet na systém čipové permanentky, kterou bude moci fanoušek na stadionu i platit nebo čerpat další benefity. Staré permanentky tedy nebudou prodlužovány, fanoušek získá novou.

Jak zdražování souvisí s novým marketingem klubu?
Zdražení není vázáno na marketing, nýbrž na celý fotbalový klub. FC Vysočina se při tvorbě nové strategie inspirovala zejména zahraničními kluby a to je i důvod, proč se vydává na cestu odlišnou dalším českým klubům. Ano, je to experiment. Měřítkem úspěšnosti pro nás budou reakce Vás fanoušků a partnerů klubu, na kterých celý klub stojí. I proto vítáme jakoukoliv interakci fanoušků a partnerů. Máte podnět, nápad? Napište nám na marketing@fcvysocina.cz, nebo na sociálních sítích.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu