03.08.2022, Dana Křížková

Ve fotbalové kavárně chci skvělý hot dog a ne umělý párek a gumový rohlík, říká Pavla Paseková

Ve fotbalové kavárně chci skvělý hot dog a ne umělý párek a gumový rohlík, říká Pavla PasekováKdo by v Jihlavě neznal kavárny Paseku jedničku a Paseku dvojku, jakoby nebyl. Pavla Paseková má cit pro to, vytvořit ve městě skvělá místo pro setkávání přátel, byznysmenů i rodin. Teď se rozhodla, že na fotbalovém stadionu FC Vysočina otevře kavárnu Paseku trojku. Právě v tomto místě vidí obrovský potenciál pro setkávání lidí obecně. A my se těšíme, až si na prvním domácím zápase dáme její skvělý hotdog.

 
Pavlo, povězte nám, v jaké fázi kavárna Paseka trojka na fotbalovém stadionu je? Bude otevřená už na první domácí zápas?
Ano, bude. A to s tím, že vše připravujeme operativně. Na prvním zápase začneme kávou, pivem, limonádou a určitě budeme mít hot dogy a možná popcorn. Našlapujeme prozatím opatrně. (úsměv)

Kde kavárna Paseka trojka na stadionu bude? Zůstává pořád v červeném komíně?
Červený komín ano, ale ne horní, nově a na stálo ten blíže k hlavnímu vchodu, kdy kavárna bude na úrovni hlediště. Vstup do kavárny bude jak z prostoru parkoviště, tak i z prostoru tribuny, takže co se týče dostupnosti, viditelnost kavárny bude pro tuto sezónu výrazně lepší. A to nás těší.

Kavárna bude otevřena pouze na domácí zápasy A týmu?
Prozatím ano, během sezóny budeme mít otevřeno i během tréninků dětí, chtěli bychom, aby si rodiče, kteří chodí na stadion na tréninky zvykli na to, že si mohou jít sednout k nám na dobrou kávu a občerstvení a počkat na svoje děti a nemuseli tak odjíždět někam do města nebo sedět v autě. 

V Jihlavě už máte dvě úspěšné kavárny, proč třetí a proč na FC Vysočina?
Můj syn letos první rok hraje za FC Vysočina, takže i já trávím na stadionu více času, dále jsem fanoušek zdravého stravování, které chceme v nové kavárně prosazovat a navíc mě oslovil přístup nového managementu FC Vysočina, chci být u toho, když se něco mění, to je pro mě výzva. Mám stejnou vizi jako nový management, ztotožňuji se s ním, i když vím, že to je na dlouho a není to práce jen na jednu sezónu. Vizi vidím, sdílím, fandím jí a jsem ráda její součástí. 

Můžete být prosím konkrétnější v čem je Vaše vize totožná s novým marketingově-obchodním oddělením FC Vysočina?
Chceme na fotbalový stadion dostat více fanoušků, chceme na stadion dostat rodiče během tréninků dětí, chceme, aby město žilo fotbalem, aby se fotbal stal součástí života ve městě podobně jako je tomu u hokeje, chceme na zápasy dostat celé rodiny… Tato myšlenka mě velmi baví, kdy je fotbalové hřiště místem, kde se setkávají přátelé. A to před, během, i po zápasech nebo během tréninků dětí. Fotbalový stadion zkrátka vidím jako skvělé místo pro setkávání.

Je Paseka trojka v něčem jiná než jednička a dvojka? 
To stoprocentně. Trojka má svého, jiného ducha. Těším se z toho. Je to pro mě výzva. Vidím tam možnost prodávat to, čím sama žiji, to znamená zdravou stravu v moderním pojetí. Nabízí se tady nenásilná forma učení dětí k tomu jíst a žít zdravěji, jsem strašně ráda, že se toho můžu účastnit. Snažím se to aplikovat i na své děti a těší mě, že to můžu aplikovat i na cizí děti. (smích)

V Pasece trojce tedy je stálé menu? 
Zatím to je provizorní, budu chvilku pozorovat a nasávat potřeby lidí, kteří budou do kavárny chodit a budu se je snažit přivést na zdravější formu. Bylo to vidět například i minulou sezónu, kdy jsme servírovali hot dogy, které jsou poctivé a řemeslné a nebylo to o tom, že do sebe člověk hodí gumový párek s umělým rohlíkem.

Co se týče vzhledu kavárny na fotbalovém stadionu, nabízí se otázka - je fotbalová? 
Doteď jsme byli ve VIP 2, kde byl interiér vybaven, můj styl to nebyl, ale na fotbal to asi patří. Co můžu prozradit je to, že se budu postupně inspirovat v současném moderním fotbalovém světě u největších fotbalových klubů. (úsměv)
 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu