06.08.2022, Miroslav Fuks

Juniorka do Divize vstoupila výhrou ve Ždírci

Juniorka do Divize vstoupila výhrou ve ŽdírciStart v novém ročníku si dnes odbyla i juniorka FCV. A návrat do Divize D týmu kouče Kamila Průši vyšel na výbornou, když v krajském derby porazil Tatran Ždírec nad Doubravou 1:3 (0:2). Jihlavské branky vstřelili Mame Alassane Tall, Jan Vítek a v nastaveném čase Christodoulou Irodotos.

 
Ždírec n. Doubr.Ždírec n. Doubr.
1.kolo, sobota 6.8.2022, 17:00, sestřih
1:3
(0:2)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Góly: 59. Novotný – 16. Tall, 45+1. Vítek, 90+2. Irodotos
ŽK: Vopršal, Pelikán – Křehlík, Jiroušek, Savi
Rozhodčí: Volek - Hurych, Lakomý
Diváci: 220
Ždírec n. Doubr.: Vlček - Málek (80. Pelikán), Fikar, Veselský, Pátek (46. Netolický) - Novotný J., Šrámek - Klimeš (46. Pavlas), Novotný P., Mrázek - Vopršal.
FC Vysočina B: Soukup – Fila (73. Wiederlechner), Irodotos, Jiřík, Mikuška – Vítek, Procházka (46. Trojan) – Křehlík, Lokvenc (65. Jiroušek), Miška (86. Pekárek) - Tall (65. Savi). Náhradníci: Mašek.
 

Komentář


Ohlasy trenérů

trenér hostí, Kamil Průša: "Čekali jsme velmi těžké utkání, což se do puntíku potvrdilo. Domácí hráli s velkou chutí a dostávali nás pod tlak. V první půli se nám naštěstí povedly dvě akce, díky kterým jsme vedli o dvě branky. Celý druhý poločas se hrál na naší polovině. Źdírec snížil přímo z rohového kopu, což ho nakoplo ještě více. Nás však podržel Soukup a s vypětím všech sil jsme již neinkasovali. V poslední minutě jsme využili chyby a šli do brejku, který zakončil Irodotos. Herně se nám dnešní utkání určitě nepodařilo. Byli jsme strašně nepřesní. Nedařila se nám kombinace, nepřenášeli jsme těžiště hry, nesnažili jsme se o kolmé přihrávky... zkrátka tam bylo strašně málo toho, co bychom chtěli hrát. Naštěstí jsme dnes byli efektivní v koncovce a z minima tak vytěžili maximum. Výsledku si nesmírně ceníme. Musím uznat, že pro domácí je trošku krutý!"
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu