21.08.2022, Kateřina Vašků

Pozvánka pro fanoušky klubu

Pozvánka pro fanoušky klubuPozvánka, diskuse, hledání společné cesty. Jihlava žije fotbalem. Stadion místem profesionálního fotbalu, setkávání fanoušků i dalších generací fotbalistů, budování lásky k fotbalu a nové trendy, které ze světa zkusíme přivést na Vysočinu. To všechno budou témata naší páteční diskuze.

 

Přijměte naše pozvání k osobní diskusi. 

V pátek 26. srpna sehraje náš A tým 5. kolo s týmem Táborska. To je ideální příležitostí pro setkání s fanoušky, a to bezprostředně po zápase. Ti z Vás, kdo nám do dnešního dne (poznámka redakce: tj. 19.8.2022) vyplnili dotazník od nás obdrží v nejbližších dnech SMS zprávu s pozvánkou, která bude zároveň vstupenkou do Press centra. Jde celkem o 14 fanoušků, kteří chtějí diskutovat na téma: "Aktuální situace a blízká budoucnost klubu FC Vysočina Jihlava". Těšíme se na Vás. 

Z důvodu probíhající rekonstrukce VIP I Vám ještě místo upřesníme, ovšem pravděpodobně se setkáme v Press centru, kde můžete diskutovat s Lukášem Vaculíkem jako sportovním manažerem klubu, dále s Kateřinou Vašků odpovědnou za management společnosti FC Vysočina Jihlava, a.s., s Josefem Morkusem - manažerem FKM. Přítomni a připraveni odpovědět na vaše otázky budou také Lucie Matulová - manažerka obchodu a Miroslav Fuks - sportovní redaktor. 

Proč nám tolik záleží na osobním setkání? 

Dát základy nové generaci fanoušků FC Vysočiny je pro nás všechny logickým a vytouženým krokem. A jak začít lépe, než vychovat nové fanoušky těmi skalními, kteří jsou s klubem v dobách, kdy je na špici i při novém startu ze dna? Fandit a zažívat atmosféru plného stadionu je zážitek, který vytváří radost každému. Pojďme to společně zrealizovat. 

Jak by sport v Česku vypadal bez fanoušků? To si pamatují fotbalisté z nedávné covidové doby a zcela jistě nám na otázku, jaké to je, odpoví, že fotbal bez fanoušků není fotbal. Tak pojďme společně tímto setkáním založit novou základnu Fans FC Vysočina a naplnit stadion lidmi, pro které je fotbal vášní, součástí života a nebo jinak blízký. 

Jedním z témat bude i vize FC Vysočiny. 

Jako management klubu jsme odpovědni za sestavování vize a její naplnění. I to je jedním z důvodů, proč jsme rádi, že se s námi chcete setkat. Máme zájem i chuť rozšířit vizi o váš úhel pohledu a zapracovat takové body, které povedou k win-win situaci. Úspěšný klub, spokojený fanoušek. Připravte si tedy své představy a podněty, kterými přispějete do společné diskuse. Vysočina, olé!

Pátek fotbalový svátek. Těšíme se na vás. V pátek 26. srpna, přibližně ve 20.00 v prostoru Press centra (pokud do SMS zprávy neuvedeme jinak). 

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu