27.08.2022, Redakce

Kameník: Díky všem fanouškům, jsou pro nás další hráč na hřišti

Kameník: Díky všem fanouškům, jsou pro nás další hráč na hřištiI když Vysočina v Karviné odehrála zápas slušně a podala dobrý výkon, nebyla za něj odměněna. I kvůli tomu podle hlavního trenéra áčka Jana Kameníka šli včera hráči do domácího utkání proti Táborsku s hlavou nahoru a s odhodláním.

 

„Vstup do utkání jsme měli opatrnější, ale pak přišla velmi slušná pasáž, která byla korunována několika dobrými šancemi. Poté jsme přežili šanci soupeře, kde jsme propadli ve středu dole a soupeř nám orazítkoval tyčku. Nicméně do konce poločasu jsme dokázali vstřelit branku, což pro nás bylo dobré povzbuzení. Trošičku nám utekl kus druhé půlky, kdy hosté zvýšili aktivitu, chvilku jsme se hledali, zbytečně jsme ztráceli míče, neudrželi jsme balón pod kontrolou a přestali jsme být nebezpeční. Na druhou stranu jsme se z té situace dokázali zvednout a musím říct, že hráči v tomto prokázali velký charakter a šli si za výsledkem, který jsme hrozně moc chtěli a naše snaha a aktivita byla po vystřídání korunována druhou brankou a dokázali jsme vstřelit i třetí. Za co je potřeba hráče pochválit je jednoznačně to, že jsme vstřelili tři branky doma, což jsme hrozně moc chtěli - vyhrát s vyšším gólovým rozdílem. Nedostali jsme branku, máme tři body, hráči si vítězství zasloužili. Jestli nám zápas v Karviné pomohl nebo nám pomohlo to, že jsme tady před zápasem uklízeli sedačky, to už je ve hvězdách, ale udělali jsme pro to všechno," okomentoval průběh včerejšího zápasu proti Táborsku hlavní trenér áčka Jan Kameník.

Ze svého pohledu ohodnotil zápas i střelec druhé branky Miroslav Tureček: „Navážu na trenérova slova, v Karviné jsme předvedli dobrý výkon, akorát výsledkově se nám zápas nepovedl, takže jsme chtěli na zápas navázat a zvládnout ho výsledkově i výkonově. To se nám povedlo, až na vstupy jak do prvního, tak do druhého poločasu. Z výsledku máme velkou radost."

A jak se trenér cítil, když v prvním poločase přišlo několik šancí, ale gól stále nepadl? „Co na to říct, cítil jsem se divně. Nicméně není možné vymlouvat se na smůlu, pokud v šanci selžeme, nemůžeme se vymlouvat na to, že nemáme štěstí. Je to něco, co nám chybí a je potřeba to zvládnout. Potřebujeme do sebe dostat větší sebevědomí, a to zejména proto, abychom se v šanci trochu uklidnili a soustředili se na moment, který je v šanci důležitý - trefit dobře balón tam, kam ho potřebujeme a trefit ho v dobrém načasování. V detailu je to hrozně rychlé, vstřelení gólu je to nejtěžší. Jsme neustále v nějakém vývoji, ale krok za krokem se zlepšujeme, už tam nejsou nuly a doufám, že v tomhle trendu budeme pokračovat," věří Kameník.

Tři góly a tři body doma, jaký je to pocit? „Jsme hrozně rádi za to, že přišli diváci, kteří byli slyšet prakticky po celou dobu zápasu. Perfektně nás povzbuzovali, bylo to cítit a tímto výsledkem a výkonem bychom chtěli pozvat fanoušky, aby na Vysočinu začali chodit a povzbuzovali nás. Hráčům se pak vytváří skvělé prostředí, fanoušci jsou jako další hráč na hřišti, který nás žene a jsem za to hrozně rád. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům a lidem, kteří přišli a podpořili nás, moc si toho vážíme," uzavřel včerejší vítězný zápas Kameník.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu