14.10.2022, Miroslav Fuks

U19: V duelu druhého s prvním podlehli Spartě Praha

U19: V duelu druhého s prvním podlehli Spartě PrahaV Jihlavě se v pátek hrál dorostenecký duel, který neměl z historického hlediska obdoby. Domácí výběr U19, kterému po deseti kolech extraligy náležela skvělá 2. příčka tabulky, nastoupil proti lidrovi elitní soutěže - Spartě Praha. Naši mladíci předvedli skvělý výkon, rozhodně nebyli horším celkem, ale nakonec odešli poraženi 0:2 (0:0). V aktuální tabulce klesli na 4. pozici se ziskem dvaceti bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12, pátek 14.10.2022, 11:00
0:2
(0:0)
SpartaSparta
 
Branky: 58. Lilling, 68. Horák
Diváci: 180
FC Vysočina: Janota - Chytrý, Haala, Švanda, Farka - Smejkal, Panský (80. Šmíd) - Och (86. Klouček), Šancl (86. Maršík), Zahradník (86. Horák) - Raus (69. Udržal).
 

Komentář

"Do utkání s lídrem soutěže jsme vstoupili velmi dobře, celý poločas jsme byli aktivnější více na míči. Bohužel jsme v úvodu neproměnili obrovskou šanci a to samé i na začátku druhé části po velmi dobře zahraném rychlém protiútoku. Nicméně Sparta ve druhém poločase minimálně vyrovnala hru a šla do vedení z penalty. O deset minut se hosté prosadili na 2:0, když prokázali individuální kvalitu v koncovce a stanovili konečné skóre. Výsledkově jsme zápas nezvládli, což nás samozřejmě mrzí. Na druhou stranu jsme uspěli v herní konfrontaci a to je určitě  povzbuzující pro kluky do dalších zápasů," okomentoval duel kouč Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu